• ЗА ВЪПРOСИ

  +359 878 977 988

 • Дoставка

  До 2 дни със Спиди или Еконт

Зимна шапка с лампа Delphin RWR LED

Наличност:
В наличност
Модел:
101002217
Производител:
DELPHIN
Цена
22.00лв.
с ДДС 22.00лв.

Описание

Уникална зимна шапка, която не само ви топли, но и осигурява светлина, когато имате нужда от нея!

Благодарение на използваната материя е максимално удобна и ви предпазва перфектно от студа през есенните и зимните дни. Външната част на шапката е от акрилни влакна, а вътрешната е от много мека и топла подплата.

Съществено предимство на шапката е подвижната LED светлина, разположена в предната част. Благодарение на това не е необходимо да имате под ръка челник по време на нощен риболов или дълги зимни вечери. Просто включете светлината на шапката с черния бутон в средата и лесно можете да осветите, ако е необходимо.

Освен това, лампата се презарежда чрез USB конектор, което позволява бързо и лесно зареждане точно до водата.

RWR LED е шапката, благодарение на която винаги ще сте готови за студ, вятър и тъмнина. 

 • Състав на материала: 100% акрил 
 • Източник на светлина: LED
 • Мощност: 5W, 200lm
 • Тип батерия: 1500mAh, 3.7V
 • Време за зареждане: 1,5 часа.
 • Живот на батерията: 3,5 часа
 • Режими на работа: 3 фази на осветление

За да комбинирате топлината с отлична видимост при нощен зимен риболов, препоръчваме да се снабдите с топла зимна шапка с ЛЕД осветление на марката Delphin. Моделът с RWR LED на марката осигурява повече топлина и защита от влага, отколкото всички зимни шапки, предназначени за туризъм или градски условия. Вграденият светлоизточник ви спестява нуждата от челник.

Идеалната екипировка за зимен риболов от DELPHIN

Ловът на шаран през зимата е наистина ползотворен, но не бива да забравяме, че през този сезон той е и най-малко комфортен. Течението, влагата и вятъра до водоемите създават неприятни условия за риболов, затова качествената екипировка е изключително важна. От студа трябва да се защитят всички части на тялото, особено ръцете и главата.

Шапката е с двуслойна структура. Външната част е изработена от 100% акрилни влакна, а от вътрешната е добавена мека поларена подплата. По този начин топлината на тялото се запазва във вътрешността, но без кожата да се запарява и изпотява. Акрилът е вид синтетичен полимер с дълга верига, съставен от минимум 85 тегловни процента акрилонитрилни единици.

Тази уникална структура позволява на зимната лед шапка да поглъща по-малко влага и да изсъхва почти мигновено, когато бъде намокрена от дъжд или след като бъде почистена от сняг. Високата ѝ еластичност прави размера ѝ универсален. Може да се носи от хора с всякакви физически данни и да им бъде супер удобна.

Напълно заменя челника като източник на светлина

Вграденото в маншета на шапката LED осветление изпълнява ролята на челник, но предлага значително повече удобство при използване. Осветлението представлява компактен детайл, който не тежи и не се размества при движение на главата. Мощността на лампата е 5W, 200lm с възможност за регулиране режимите на светене.

Рибарската LED шапка е оборудвана с презаредима батерия, като презареждането става посредством USB конектор. Можете да заредите лампата, вградена в шапката, дори на мястото на риболова, използвайки автомобилната запалка или друг източник на захранване.

Вижте още:

Видео

Препоръчани продукти