• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Ботуши Delphin BRONTO

Наличност:
В наличност
Модел:
101001044
Производител:
DELPHIN
Цена
49.00лв.
с ДДС 49.00лв.

Описание

От момента, в който започнахме да проектираме този модел BRONTO ние приложихме три основни принципа, които са в сърцето на проектирането на нашите ботуши. Първият е максимална функционалност и удобство. Вторият е неконвенционален дизайн фокусиран върху нуждите на потребителя и третият е високо ниво на комфорт, което ботушите предоставят на своите потребители. Границите между тези три принципа са много тънки и често и трите се сливат. Едно нещо е сигурно, въпреки много модели EVA ботуши, благодарение на дългия ни опит, ние успяхме да разработим модел, който използва някои основни материали, но след първата му употреба, ще усетим, че ботушите са напълно различни от останалите модели на пазара. 

Повечето модели използват конвенционален модел, включително и еднаква дебелина на стената. Ние решихме да не понижаваме производствените разходи и решихме да направим стените на ботушите 10% по-дебели в някои зони, в сравнение с традиционните модели. Има много причини за това решение. Подметката на нашите ботуши е подсилена, така че краката ви да не страдат при неравна повърхност. По-дебели ботуши означава, че те са с по-добра изолация, което е особено ценно през зимата. Ние подсилихме и зоните, предпазващи кожата и пръстите на ботушите, в случай, че се движите по терен, по който има много клони, така че да не се нараните при неговото преминаване.    

Самите ботуши са с малко по-тясна форма, което означава, че през зимните месеци ще губите по-малко топлина, и ходенето с тях ще бъде по-приятно, тъй като краката ви няма да се плъзгат в ботушите. Няма нужда да се притеснявате за обуването или събуването на ботушите, защото сме помислили и за хората, които не могат да се навеждат. Над петата има издутина, така наречената „шпора“, в която част можете да натиснете с другия ботуш и лесно да го свалите. 

Вътрешната облицовка с филц пасва идеално и повишава топлината, както и комфорта на потребителя. Грайферът е изключително различен, с голяма основа, което гарантира идеално сцепление при всякакви атмосферни условия. Освен това, някои части са с много плътна структура, което добавя допълнителна стабилност при заледени области. Хората, които обръщат внимание на детайлите, ще забележат, че самата подметка е изработена от елементи, съдържащи се в нашето лого. 

И защо BRONTO? Ние сме вдъхновени от древно животно, познато със своята стабилност, устойчивост и перфектни умения да се адаптира към всички условия. Поради тази причина нарекохме нашите ботуши BRONTO, защото няма значение дали температурата навън е -40 градуса C или преминавате през гора, или сте на риболов. Delphin BRONTO е тук, за да гарантира 100% комфорт на вашите крака.