• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Гащеризон Delphin RIVER

Наличност:
Разпродаден
Модел:
766020041
Производител:
DELPHIN
Цена
100.00лв.
с ДДС 100.00лв.
на 12 вноски по 9.84 лв.

Описание


Серията RIVER на Delphin се отличава с перфектните си характеристики, приемлива цена, както и с перфектен дизайн и изработка. Съединяването на частите от текстилен найлон 190D в извършено чрез най-модерната технология SONIC SEAM. Дори и думата ръб не е най-добрата дума, защото, при използването на тази технология, не се виждат никакви ръбове. Тази технология съединява перфектно частите на текстила, а вие виждате само много тънка съединителна линия, която е високо устойчива и водонепроницаема, дори след като е използвана за дълъг период от време. Благодарение на това, всички ръбове са 100% водонепроницаеми и много популярни, най-вече сред професионалните модели. 

Nylon 190D плавно влиза в гумените ботуши, с устойчиво и стабилно стъпало, което е перфектно, дори и при най-тежките условия. Разбира се, има и защита за петата за лесно сваляне или окачване, след употреба. 

 

Гащеризонът се фиксира на раменете с удобни ленти, с устойчиви връзки. Ще харесате и джоба с цип, разположен от вътрешната страна, с размери 15х18 см, подходящ за съхранение на Вашия телефон и ключ. Повърхността на продуктите от серията RIVER са наистина устойчиви срещу каквито и да е повреди. Приблизително тегло: само 2,5 кг.

 

Безплатно в пакета е добавен и практически комплект за залепване и ремонт на всички механични повреди. Той се състои от лепило, 2 бр. текстилни лепенки Nylon 190D, с диаметър 5 см.