• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Поларени ръкавици Delphin CAMP

Наличност:
Разпродаден
Модел:
750001045
Производител:
DELPHIN
Цена
24.00лв.
с ДДС 24.00лв.

Описание

Изключително удобни ръкавици от полар за всички шаранджии. Благодарение на тези ръкавици можете да чакате така желаното събитие при максимално усещане за удобство. Когато има нужда да боравите с нещо, можете просто да обърнете горната част на ръкавиците, която ще залепне за велкро лепенката и вече нищо няма да ви пречи прецизно да си служите с пръстите си.

Горната част на ръкавиците е разделена на две отделни части. Първо е частта, която покрива палеца, а втора е частта, която покрива останалите четири пръста, което прави ръкавиците още по-универсални. Deplhin CAMP имат идеална кройка и прилягат на повечето хора. Каишката за стягане в областта на китката е проектирана с прибираща се гума и осигурителна щипка.

Над шипката е зашита каишка, която прави носенето на тези ръкавици още по-комфортно. Върху областта на дланите има и противоплъзгащ слой, направен от зашит за ръкавицата гумен слой, който ви помага когато държите въдицата. В случай че не сте почитател на замръзналите ръце по време на студените дни престой близо до водата, то вие със сигурност сте почитател на ръкавицитеDelphin CAMP. 

Вижте още: