• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Термо бельо/ клин Delphin TUNDRA Aktiv

Наличност:
В наличност
Модел:
101001133
Производител:
DELPHIN
Цена
30.00лв.
с ДДС 30.00лв.

Описание

Топлина, комфорт и високо качество – това са трите основни качества върху които ние създадохме термо бельото Delphin TUNDRA. Комбинацията от 60% полиестер и 40% памук създава приятна и удобна еластична материя, която осигурява максимален комфорт дори и през студените зимни дни.

Налични са в широк спектър от размери от S доXXXL. Неутралният сив цвят със черни контрастиращи шевове внася автентичност в разнообразната употреба на това бельо, независимо дали сте на риболов, лов или други зимни спортове. 

Еластичният колан се отличава с логото на Delphin върху него. Коланът с неговата еластичност перфектно се адаптира на всеки вид фигура. Стеснените краища на долната част при глезена също допринася за запазването на топлината.

От старите и опитни рибари ще научите, че никога не бива да тръгвате на риболов през зимата без топло термо бельо. Delphin ви предлага отлична лична екипировка, като долното облекло е доста добре застъпено. Риболовът през зимата създава невероятна тръпка, но измръзването може да попречи да ѝ се насладите. Клинът TUNDRA Aktiv, ще поддържа оптималната температура на тялото в суровите условия край реката.

Основни правила при избора и употребата на термо облекло

Основната цел на термо бельото е задържането на топлината и отстраняването на студа и влагата. То трябва да се носи на голо. Не носете тениска или потник под термо бельо. Ако това се случи, по време на дейности на открито ще се изпотите и под дрехата ще се натрупа влага. В този случай използването на бельото няма да даде очаквания ефект. В случая с клиновете, носенето на боксерки отдолу е допустимо.

Облеклото на вълнена основа е добър вариант за активен риболов. Много риболовци предпочитат този тип термо бельо. Предимството на такова облекло е, че тялото диша и влагата се отвежда добре. Термобельото на памучна основа също така запазва топлината добре. То обаче има и недостатък. Изсъхва прекалено дълго.

Памук + синтетика – защо е по-добър вариант?

Някои производители добавят към долните дрехи синтетични влакна в определени количества. Резултатът като цяло е приличен, облеклото изсъхва много по-бързо. Ако говорим за памучно бельо, то може да се препоръча както за пасивен, така и за активен риболов, но не и при минусови температури.

Добрите видове термобельо се изработват с добавка на синтетични материали на базата на полиестер и пропилен. Основните предимства на тези компоненти се състоят в това, че те перфектно отстраняват влагата, изсъхват бързо, издържат на голям брой изпирания и абсолютно не абсорбират влагата.

Нашият термо клин Delphin TUNDRA Aktiv е изработен от 60% полиестер и 40% памук. С тази комбинация се използват най-важните предимства на двата материала – възможност за проветряване на кожата, заедно с отстраняване на влагата и бързо изсъхване.

Вижте още:

Препоръчани продукти