• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Рибарски ботуши Delphin RIVER

Наличност:
Разпродаден
Модел:
766010041
Производител:
DELPHIN
Цена
66.00лв.
с ДДС 66.00лв.

Описание

Серията RIVER на Delphin се отличава с идеалните си компоненти, достъпната цена и отличния си дизайн и изработка. Съшиването на текстилния Nylon 190D е направено с помощта на най-модерната технология SONIC SEAM. В случая дори думата „шев” не е най-подходящата, тъй като с използването на тази технология никъде по продукта няма забележими шевове.

Тя свързва текстилните части по перфектен начин, като има едва забележима тънка линия на мястото, където двете парчета са съединени. Тази връзка е водоустойчива и много здрава дори след години наред интензивно използване. Този тип връзка, също така, е много популярна и сред професионалните модели. Благодарение на това всички шевове са 100% водоустойчиви и много популярни особено при професионалните модели. 

Nylon 190D плавно преминава в гумени ботуши с издръжлива и стабилна подметка, която е подходяща дори и за най-трудните условия. Разбира се, има издатина на тока за максимално лесно сваляне или за окачване след употреба. 

Непромокаемите нагръдници са затегнати около раменете с помощта на удобни ремъци с устойчиви на износване катарами. Костюмът е снабден и с вътрешен джоб с цип с размери 15 х 18 см, в който можете да носите телефона и ключовете си. Материята, от която са изработени продуктите от серията RIVER, е силно устойчива на износване. Приблизителното тегло е 2,5 кг. 

Практичен комплект за залепване и ремонт на всяко механично нараняване е безплатно включен към продукта. Състои се от лепило, 2 парчета Nylon 190D, всяко с диаметър 5 см.

Вижте още: