• ЗА ВЪПРOСИ

  +359 878 977 988

 • Дoставка

  До 2 дни със Спиди или Еконт

Въдица Delphin GAMER / 2 части 210cm/25g

Наличност:
В наличност
Модел:
110388210
Производител:
DELPHIN
Цена
58.00лв.
с ДДС 58.00лв.

Описание

Това е страхотна универсална въдица за спининг, предлагана на наистина разумна цена, която ще работи идеално с тежки пилкери, воблери и клатушки. Ние избрахме цялостна дръжка, изработена от EVA пяна, тъй като тези дръжки стават все по-модерни, а при въдиците за спининг, ще оцените нейния комфорт, най-вече с по-големи дължини.

Краят и горната чат на EVA дръжката е изработена от черно-бял камуфлаж. При дръжката, има наистина контрастираща синя намотка, като същият син цвят е използван при фона на изписването на серията на въдицата. GAMER наистина е силен играч в пазарния сегмент на базови въдици за спининг. 

Технически параметри:

 • Модел: 210см / 25гр
 • Брой части: 2
 • Транспортна дължина: 110см
 • Брой водачи: 7
 • Диаметърът на бланката над дръжката: 10 мм
 • Тегло: 110гр
 • Дръжка: EVA пяна
 • Дължина на дръжката (от началото на дръжката до средата на макародържача ): 27см

Спининговата серия GAMER на словашката марка Delphin се състои от няколко модела, различаващи се като дължина и акция. Всеки вариант притежава сходни характеристики по отношение на дизайн, работни възможности и материали. 210-сантиметровият модел ще покрие дори най-високите очаквания на всеки запален риболовец.

Неограничени способности и атрактивен дизайн

Въдиците от серията Геймър на словашкия бранд се справят превъзходно, дори ако използвате по-тежки клатушки, джигове и воблери. Classic моделът от серията е с работна дължина от 2,10 м и акция до 25 г. Специалистите препоръчват GAMER 210 като отличен вариант при търсене на распер с тежки примамки, например – пилкери, тейлспинъри или клатушки.

Дизайнът на пръта съчетава функционалност и атрактивна визия. Изцяло излятата дръжка, покрита с EVA пяна, осигурява здрав и стабилен захват, без приплъзване на ръцете и без да натоварва пръта излишно. В случай че изберете този или някой от по-дългите варианти, ще оцените комфорта, който дръжките от този материал осигуряват. Комбинацията от черно-бял камуфлажен принт и контрастираща синя лента повишава естетическата стойност на модела.

Лека карбонова бланка, подходяща за начинаещи и напреднали

Въдицата е направена с лека и тънка карбонова бланка, чийто диаметър е едва 10мм. Оптималната дължина и бърз строй осигуряват желаната дистанция на замятане, а това е винаги атестат, че ще имате значително предимство. GAMER е оборудван със 7 SiC водача, чието качество позволява да се намали триенето на влакното до минимум.

Първите три водача, тези, разположени до макарата, са надеждно фиксирани с двуточков монтаж. Дължината на дръжката е около 27см – разстояние, измерено от тапата до средата на макародържача. Независимо от нейната дължина, въдицата тежи едва 110гр. Лекотата е постигната чрез избора на правилните материали и перфектната разработка на дизайна.

Техническите параметри на модела показват недвусмислено, че той е подходящ както за опитните спинингисти, така и за абсолютно начинаещите риболовци. С пълен успех можете да използвате този спининг прът и за морски риболов. Дължината му в сгънато състояние е 110см – удобен и лесен за транспортиране.

Вижте още:

Видео

Препоръчани продукти