• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Въдица Delphin TOXIC 2G / 228cm/7-30g/2 части

Наличност:
В наличност
Модел:
101001319
Производител:
DELPHIN
Цена
96.00лв.
с ДДС 96.00лв.

Описание

Има само два варианта – или обожавате, или мразите екстравагантния дизайн на TOXIC. Но едно нещо е несъмнено, Toxic е спечелила незаменимо място в нашето портфолио и вече се предлага във второ поколение! Второто поколение на

Delphin TOXIC комбинира всички най-добри характеристики на своя предшественика – екстравагантен дизайн и нови, съвременни технологии.

Бърза, здрава и устойчива пръчка, изработена от висококачествен 30T карбон, оборудвана със здрави и леки водачи, гарантиращи максимална надеждност при справянето с големи щуки, бели риби или други хищни обитатели на областта. Благодарение на балансираната пръчка не е нужно да се притеснявате дали ще замахнете правилно при замятане с по-големи примамки. В сравнение със своя предшественик, долната част на пръчката е подсилена с технологията PowerWrap чак до първия водач. В основата на тази технология е допълнителното намотаване на карбон около пръчката, което се забелязва още при първия контакт с нея. В допълнение на визуалния ефект, технологията значително повишава устойчивостта на пръчката и минимализира възможността от механични повреди поради претоварване.

Нетрадиционният дизайн в розово е подчертан от нетрадиционния дизайн на висококачественото седло Seaguide, както и от необичайната цветова комбинация на елементите от NEO FOAM в дръжката. Има и други значителни промени по пръчката. Нейният захват е много по-удобен в сравнение с нейния предшественик, ще спрете да броите часовете и броя на уловените риби. TOXIC 2G е безкомпромисна и неудържима пръчка!

 

Ако искате да изпъкнете, тогава изборът на TOXIC е ясен.


Технически параметри:


Модел: 228см / 7-30г

Брой части: 2

Диаметър на бланката над дръжката: 10,5 мм

Брой водачи: 9

Транспортна дължина: 119см

Тегло: 140гр

Дръжка: NEO FOAM

Дължина на дръжката (от начлото на дръжката до средата на макародържача): 34см

Препоръчани продукти