• ЗА ВЪПРOСИ

  +359 878 977 988

 • Дoставка

  До 2 дни със Спиди или Еконт

Въдица Delphin ZEPHYR Spin - 240cm/40g

Модел:
110378240
Наличност:
В наличност
Цена
70.00лв.
с ДДС 70.00лв.

Описание

Цялата серия Delphin ZEPHYR е изградена от 24Т карбонови бланки и въпреки ниските си цени, са снабдени с SIC водачи, което е предимство в тази категория. Тъмнозелен цвят, дръжка покрита с корк и DPS макародържач.

Серията предлага различни размери и капацитет, които ще привлекат всички рибари почитатели на спининг риболова. Златистия дизайн и контраст на водачите с светлозеления цвят е само допълнение към характера на пръчката. Delphin ZEPHYR няма конкурент в съотношението между предлагане на качество и изпълнение и цена. 

Технически параметри: 

 • Модел – 240 см / 40 гр
 • Брой части – 2
 • Диаметър на бланката над дръжката – 10,8 мм
 • Брой водачи – 9
 • Дължина при транспортиране –125 см
 • Тегло – 160 гр
 • Дръжка – корк
 • Дължина на дръжката (от началото на дръжката до макародържача)– 36 см

Delphin ZEPHYR е супер лека и удобна спининг въдица, която при нас ще намерите на изключително изгодна цена. Не се подвеждайте по цената на тази пръчка, защото тя е първокласен продукт на словашката марка, изработен от отлични съвременни материали. 24Т карбоновата бланка и ергономичната коркова дръжка ви гарантират удобство и сигурност при ловене на малки и големи водни екземпляри.

FUJI DPS макародържач -  достъпна, но супер надеждна разработка

Спининг въдицата от серията ZEPHYR на словашката марка Делфин е оборудвана с висококачествен DPS макародържач. Макародържачът FUJI DPS е класически фаворит сред продуктите на различни производители. Вътрешността на цевта му е оребрена за по-добро сцепление.

Тези макародържачи са ергономични, надеждни и издръжливи. Имат найлонова конструкция с графитен пълнеж. DPS са едни от по-достъпните модели, но същевременно отговарят на най-високите изисквания на всеки спинингар при ежедневен риболов. Макародържачите Fuji DPS изпъкват с лаконичен дизайн, подходящ за спининг въдици с различна конструкция. Предлагат се в широка гама от размери с изключителна метална основа за монтаж на макарата.

SIC водачи – критично важен компонент на въдицата

Днес силициевият карбид ( Silicon carbide – SiC), заедно с титаниевия карбид са приети за едни от най-добрите материали за изработка на водачи за въдици. С тези усъвършенствани керамични пръстени, триенето и загряването са сведени до минимум. По-малкото триене означава по-дълго замятане. Освен това този материал е най-подходящ за новите плетени и „супер” влакна.

Предвид факта, че силициевият карбид е сравнително скъп материал, водачи, изработени от него доскоро можеха да се срещнат само при въдиците от най-високия ценови клас и при дизайнерските модели, направени по поръчка. Словашката марка успя да внедри този изключителен детайл в своята серия спининг пръчки, запазвайки цената им достъпна за всеки риболовец.

Елегантната въдица Delphin ZEPHYR Spin е оборудвана с 9 броя SIC водачи. Въдиците с по-голям брой водачи са по-начало много по-отзивчиви и значително по-добри в замятането. Енергията и натоварването са много по-равномерно разпределени по цялата дължина на пръчката, така че тя да издържи на напрежението при борба с големи екземпляри.

Вижте още:

Видео

Препоръчани продукти