• ЗА ВЪПРOСИ

  +359 878 977 988

 • Дoставка

  До 2 дни със Спиди или Еконт

Въдица Delphin PARANOYA / 2 части 10Ft/3,00lbs

Наличност:
Очаква доставка
Модел:
121216010
Производител:
DELPHIN
Цена
215.00лв.
с ДДС 215.00лв.
на 12 вноски по 21.16 лв.

Описание

Нашият флагман в сегмента за шаранджийски въдици, състоящ се от японска бланка TORAY, водачи SEAGUIDE, с тънки SiC вложки, ниско тегло, както и много твърдо карбоново легло CarboSeat с агресивна форма. Това са само някои от предимствата, които са комбинирани в нашата нова въдица PARANOYA. Този модел, с дължина от 10 фута, може да се използва при риболов, в близост до бреговете на риболовната зона.

Тази къса шаранджийска въдица е напълно, притежаваща всички характеристики, така че да не се притеснявате и наистина да можете да разчитате на нея. По-дългият модел, с дължина от 12 фута (360 см), е наистина универсален, а най-дългият модел от 13 фута (390 см) е страхотен за дълги замятания. Моделите, с дължина от 360 см и 390 см са оборудвани с 50 мм водачи за по-добро развиване на влакното по време на замятане.

Опитахме да снижим теглото на въдицата, като използвахме комбинация от водачи с един и с два крака. Отделните части са подсилени с метален пръстен. Дръжката е изработена от карбонов материал и в долната и част има двойно кръстосана оплетка, която подчертава факта, че тази въдица е произведение на изкуството. Дръжката завършва с черна EVA пяна. PARANOYA е част от нашата висок клас серия, наречена UNITY. 

Технически параметри:

 • Модел 10 фута (300 см) / 3 фунта
 • Брой части: 2
 • Транспортна дължина: 157см
 • Брой водачи: 6
 • Тегло: 234гр
 • Дръжка: въглерод и EVA пяна
 • Дължина на дръжката (от началото на дръжката до средата на макародържача: 59см

Предимства на японската бланка TORAY

Шаранджийският прът Delphin PARANOYA привлича с множество уникални характеристики, но като че ли най-голямо впечатление прави японската бланка Toray. Toray Industries, Inc. (Tōre Kabushiki-gaisha) е мултинационална корпорация със седалище в Япония. Тя е специализирана в производството на промишлени продукти, съсредоточавайки се върху технологии в органичната синтетична химия, химията на полимерите и биохимията.

Основните й бизнес области са влакна и текстил, както и пластмаси и химикали. Нейните композитни материали от въглеродни влакна включват карбонови нишки и техните междинни материали и формовани продукти. Композитните материали от въглеродни влакна допринасят за спестяване на енергия чрез по-ниското си тегло.

Те също така се възприемат от сектора за използване на алтернативната енергия, като от тях се произвеждат резервоари за природен газ и водород, както и перките на вятърните турбини и други приложения в рамките на възобновяемата енергия. Не е учудващо, че словашката марка DELPHIN използва продукцията на японския концерн за създаване на едни от най-добрите си въдици.

Защо да изберете Delphin PARANOYA?

Въдиците PARANOYA, както и целия клас Unity се отличават с отлична чувствителност и сензорни характеристики. Впечатляват с точност и разстояние на замятане, надеждност, издръжливост, висококачествени детайли, естетически перфектен дизайн на бланката, отлични тактилни качества и ниско тегло. Тези оригинални въдици можете да закупите на най-добра цена в нашия онлайн магазин.

Словашкият производител на риболовно оборудване подхожда много отговорно към производството на собствените си продукти. Следователно тяхната отличителна черта е, че са направени от висококачествени, съвременни материали. Шаранджийския прът Параноя се отличава с:

 • висока якост, гъвкавост и издръжливост;
 • пълно съответствие с декларираните характеристики;
 • широка функционалност и уникални технологии;
 • водачи SEAGUIDE, с тънки SiC вложки;
 • твърдо карбоново легло CarboSeat с агресивна форма.

Карбоновата дръжка с покритие от EVA пяна ви осигурява удобен и сигурен захват при всякакви методи на риболов и климатични условия. Макар да не е най-важният фактор при избора, привлекателният облик на пръчката е приятен бонус, който прави задоволството от покупката максимално.

Вижте още:

Видео

Препоръчани продукти