• ЗА ВЪПРOСИ

  +359 878 977 988

 • Дoставка

  До 2 дни със Спиди или Еконт

Въдица Delphin ERROR / 2 части 211cm/5-22g

Наличност:
В наличност
Модел:
110391186
Производител:
DELPHIN
Цена
165.00лв.
с ДДС 165.00лв.
на 12 вноски по 16.24 лв.

Описание

Бижу за истински ценители, които не правят компромиси. ERROR е изработена от най-добрите висококачествени модули и надеждни 30T карбонови влакна, които предоставят наистина изключителни резерви за мощ. Въдицата е наистина бърза, твърда, но от друга страна, наистина лека.

Ергономичния Fuji макародържач ляга в ръката ви наистина добре, така че няма да се почувствате уморени дори и след няколко часа риболов. Всички важни данни са изписани между сегментите от EVA/ГУМИРАН КОРК на разделената дръжка в долната част на въдицата. Частите са очертани чрез подчертаващи нишки във винено червен цвят, които съответстват идеално на тъмния характер на тази красива и бърза въдица.

Между първия и втория водач, пръчката е в червен цвят, благодарение на което можете да виждате примамката. Не можем да не споменем висококачествените връзки на частите на въдицата. Карбоновото подсилване няма да остави никакви съмнения у вас и вие наистина ще можете да разчитате на нея. Крайният водач е направен така, че да не позволява заплитането на влакното. Ако изберете ERROR, със сигурност няма да направите грешка!

Технически параметри:

 • Модел: 211см / 5-22гр (ML)
 • Брой части: 2
 • Транспортна дължина: 109см
 • Брой водачи: 8
 • Диаметърът на заготовката над дръжката: 11 мм
 • Тегло: 116гр
 • Дръжка: EVA пяна гумен корк
 • Дължина на дръжката (от началото на въдицата до средата на макародържача): 24см

Delphin ERROR 211 ще ви впечатли със своята мощ, съчетана с невероятна лекота. Тези ключови за риболовците характеристики се дължат на висококачествените модули, изработени от 30Т карбонови влакна. Карбоновите нишки си остават най-добрият материал за изработка на твърди и бързи пръчки, които същевременно запазват своята лекота.

Приложение на композитните материали в производството на риболовни принадлежности

За производството на карбонови детайли се използват както прости въглеродни влакна с произволно разположени нишки, които запълват целия обем на материала, така и карбонови тъкани (Carbon Fabric). Най-често срещаните видове тъкани са Plain, Twill, Saten. Самите полимерни композити трудно могат да бъдат наречени нанотехнологични, ако нанотехнологиите се дефинират като „набор от технологични методи и техники”.

Заводите, занимаващи се с производство на въдици, използват полуготов продукт, така нареченият препрег, необходим за производството на бланката („заготовката“) на пръта. Препрег (от английски „предварително импрегниран“) е влакнеста основа, импрегнирана със свързващо вещество, грубо казано въглеродни влакна в епоксидна смола.

Предварително импрегнираните суровини се предлагат от различни производители и се доставят предварително покрити със защитно покритие и навити на руло. Основата на препреговете, използвана за изработка на съвременните карбонови въдици се състои от карбонови нишки.

Производствени технологии

Въглеродните влакна за въдици днес се получават най-често от полиакрилонитрилни влакна чрез окислителна пиролиза и стабилизиране в инертен газ. В същото време полиакрилонитрилът (PAN) се подлага на сложна многоетапна обработка на специални производствени линии.

Макар и доста примитивно,производството може да се обясни по такъв начин, че при много силно нагряване всички излишни вещества се елиминират от PAN и остава почти само един въглерод, който придобива определена структура.

В зависимост от възможностите за обработка се получават въглеродни влакна с една или друга плътност, здравина и еластичност, от които след това се правят нишки. Производителят присвоява кодови имена (марки) на различни видове въглеродни влакна, така че да можете да се ориентирате в разнообразието от продукти.

30Т карбонът, използван за производството на въдицата Delphin ERROR, е сред най-здравите разновидности. Това е сериозен аргумент в полза на тази превъзходна пръчка.

Вижте още:

Видео

Препоръчани продукти