• ЗА ВЪПРOСИ

  +359 878 977 988

 • Дoставка

  До 2 дни със Спиди или Еконт

Въдица Delphin MAGMA M3 Duo feeder / 3 части 300-360cm/90g

Наличност:
Разпродаден
Модел:
101000295
Производител:
DELPHIN
Цена
146.00лв.
с ДДС 146.00лв.
на 12 вноски по 14.37 лв.

Описание

Гамата Delphin MAGMA М3 DUO,  предлагана в цвят бордо, е третият наследник на най-успешната серия фидер въдици на Delphin, оборудвани с удължение. Опитахме се да запазим всички функции, които правят тези въдици едни от най-продаваните, но добавихме и нещо съвсем ново, за да повишим още повече нивото на качество, надеждност и наслада от риболова.

Това е основната идея, която стои зад развитието на технологията Delphin 2Power. Тази технология се състои от два подсегмента, PowerWrap и PowerJoin. И двата сегмента бяха приложени към всеки от моделите от серията MAGMA М3. Ще забележите технологията PowerWrap още при първия си контакт с пръчката. Те представлява допълнителна обвивка от въглеродни влакна по цялата дължина на пръчката, което допринася за значително увеличаване на здравината и устойчивостта, когато въдицата се претовари.

На практика това означава значително увеличаване на живота на въдицата и помага да се намалят щетите от употреба по пръчката. Вторичният аспект на тази въглеродна обвивка е атрактивният вид на структурираната пръчка в комбинация с EVA каучукова дръжка FullShrink, която създава повърхност перфектно устойчива на плъзгане.

Освен това е много по-топла при студено време, в сравнение с предишното поколение на серията Etna със сплит дръжка. PowerJoin не е толкова впечатляващ детайл, колкото обвивката, но има важна роля в поддържането на пръчката. Включва малък метален пръстен в края на всяко съединение, което значително намалява щетите и разпадането по пръчката.

Въпреки всички усилия да направим пръчка по-твърда, работихме и върху това да я направим по-тънка и сега можем уверено да кажем, че пръчките на ETNA са най-тънките в своя клас. Пръчките запазват своите отлични възможности за хвърляне и игра с рибата, в съчетание с параболично действие.

Пръчките са оборудвани с висококачествени и леки SiC водачи, за да се гарантира гладкото водене на кордата. Те са перфектни в разпределението на силата по цялата дължина на пръчката и плавно насочват кордата по време на хвърляне или при борба с рибата. Дръжката, изработена от корк, която е приятна на допир, е следвана от профилирана кафява EVA пяна, която замества корка в най-откритите места.

Дръжката е завършена с елегантна алуминиева капачка в края. Тази дръжка се ляга идеално в ръката ви и прави използването на въдицата по-удобно. Въдиците са снабдени с пет вида резервни върхове с различна твърдост.

Освен това въдицата се доставя с удължаваща част, така че можете да избирате с по-къса или по-дълга въдица, в зависимост от мястото за риболов или избраната стратегия. Отсега нататък няма да се чудите коя въдица да опаковате за следващата риболовна експедиция. С тази универсална въдица за фидерен риболов това е очевидно.

Технически параметри:

 • Модел Duo 300-360см / 90гр
 • Брой части: 3
 • Диаметърът на бланката над дръжката: 11,84 мм
 • Брой водачи: 11
 • Транспортна дължина: 106см
 • Тегло: 238гр
 • Дръжка: Корк и EVA пяна
 • Дължина на дръжката (от началото на дръжката до средата на макародържача): 44,5см

Вижте още:

Препоръчани продукти