• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Шарански телескоп Delphin PARTISAN - 360cm/120g

Наличност:
В наличност
Модел:
101001352
Производител:
DELPHIN
Цена
84.00лв.
с ДДС 84.00лв.

Описание


Телескопична въдица за шаран, която не може да бъде объркана, благодарение на специфичния си дизайн. Бланката е проектирана в матово военно зелено и черно, допълнено от фини червени елементи. По този начин се постига скромен, но изключителен визуален ефект, който със сигурност ще харесате.

Събрани заедно, отделните сегменти образуват надеждна тънка бланка, която, като цяло, работи отлично и може да се справи с риба от по-висока теглова категория. Всяка част е оборудвана със солиден водач, с устойчив SIC пълнеж в края, което означава, че няма да имате проблеми, когато използвате различни влакна или дори връв. Можете надеждно да монтирате макарата в класическото, но доказало се PCB гнездо. Коничната удължена дръжка, изработена от EVA пяна е проектирана да пасне идеално в дланта ви и да позволи удобно замятане или работа с въдицата.

Ако изберете Delphin PARTISAN, със сигурност ще оцените компактните размери за транспорт, с които се характеризират телескопичните въдици. Освен това, ще получите и уникална и оригинална въдица в своето оборудване, която ще привлича внимание до водата.


Технически параметри:

Модел: 360см / 120гр

Брой части: 6

Брой водачи: 5

Диаметърът на бланката над дръжката: 21 мм

Тегло: 350гр

Транспортна дължина: 90см

Дръжка: сплит, EVA пяна

Дължина на дръжката (от началото на дръжката до средата на макародържача): 57cmВидео

Препоръчани продукти