• ЗА ВЪПРOСИ

  +359 878 977 988

 • Дoставка

  До 2 дни със Спиди или Еконт

Въдица Delphin ARMADA CARP BlackWay / 2 части - 300cm/3,00lbs

Наличност:
Очаква доставка
Модел:
121210420
Производител:
DELPHIN
Цена
126.00лв.
с ДДС 126.00лв.
на 12 вноски по 12.40 лв.

Описание

Представете си момента, в който държите една напълно съвършена, фина шаранджийска пръчка, с несравнимо движение, елегантен дизайн и неочаквано ниска цена, а именно моделът на Delphin ARMADA Cork Black way. Тя съчетава балансирани елементи, като красивата матирана и напълно параболична карбонова бланка със нейната 3D структура, коркова дръжка и позлатени детайли.

Пръчката е идеална за дивите речни брегове както и за нашумелият спортен риболов. Това е пръчка, която ще ви направи щастливи всеки път като я държите в ръцете си, независимо дали сте уловили малък шаран или която и да е друга риба от по-голям размер. 

Технически параметри:

 • Delphin ARMADA Cork Black way 300 см / 2,50 lbs
 • Брой части - 2
 • Диаметър на бланката над дръжката – 11,25 мм
 • Брой на водачи – 6
 • Дължина при транспортиране – 154,5 см
 • Тегло – 280 гр
 • Дръжка – корк + гума от корк
 • Дължина на дръжката (от началото на дръжката до макародържача) – 60 см

Търсите качествена шаранджийска въдица за вашите риболовни експедиции, с която да се насладите на улова както на малък шаран, така и на по-едра щука? Delphin Armada Blackway е точно прътът, който ви е нужен, и ние ви го предлагаме на супер изгодна цена. Това е красива, матова и напълно параболична пръчка с изцяло карбонова бланка, която ще ви впечатли едновременно със сила и финес.

Характеристики, притежавани от най-добрите въдици

3D структурата на бланката и корковата дръжка тип „пашкул” са характеристики, присъщи на шаранските въдици от най-висок клас. Тази въдица от серията DELPHIN Carp обаче не се ограничава единствено с тези особености. Златните детайли върху корпуса допринасят за естетиката, която чудесно допълва перфектните технически параметри на модела.

Delphin Armada Carp Blackway е прът, който е идеален за обрасли речни брегове, но също и за спортен риболов. Съставена от 2 части с дължина точно 3м и и акция от 3lbs, при тегло от едва 280гр. тази шаранджийска пръчка ви дава лекотата, от която се нуждаете. 60-сантиметровата дръжка, изработена от корк има покритие от коркова гума, която осигурява здрав и стабилен захват при замятане и повеждане на трофея.

Върхът с диаметър 3,5 мм, съчетан с прогресивния строй на пръчката, формира една изключително надеждна въдица, способна да се справи отлично дори и с най-едрите шарани. Delphin Armada Carp разполага с 6 бр. първокласни водачи, гарантиращи лесна и безпроблемна работа с плетени влакна.

Върховият водач е с удебелен ринг за още по-голяма сигурност. Armada Carp Black Way на Делфин е оборудвана с коркова дръжка с красиви метални орнаменти в златисто – пръстен и тапа в края на дръжката с гравирано наименование на модела. Дръжката с идеална дължина е окомплектована с макародържач, който надеждно фиксира макарата.

Бланката е изработена от 24Т карбон. Този материал служи за изработка на тънки и чувствителни бланки. Неговата лекота, комбинирана с изключителна здравина, го прави предпочитан от производителите на висококачествено риболовно оборудване.

Вижте още:

Препоръчани продукти