• ЗА ВЪПРOСИ

  +359 878 977 988

 • Дoставка

  До 2 дни със Спиди или Еконт

Въдица Delphin BANG 180см. / 0.5 - 5гр.

Наличност:
Очаква доставка
Модел:
110382180
Производител:
DELPHIN
Цена
58.00лв.
с ДДС 58.00лв.

Описание

Комбинацията от здрави, леки и бързо развиващи се пръчки BANG може да впечатли всеки дори и най-опитните рибари, особено погледната откъм съотношението между качество и цена. Благодарение на ергономичната дръжка от EVA пяна пръчката пасва идеално на вашия захват. Разделената дръжка и нейната форма помагат за доброто балансиране на въдиците от серията BANG. Не се уморявате дори и когато хвърляте часове наред.

Ще се насладите на всяка секунда прекарана в риболов. Конусът от 24Т карбонова бланка А-акция с много  чувствителен връх. Веднага ще усетите удара на рибата чрез дръжката, което ще ви позволи много по-бързо да реагирате. Останалите части на пръчката са от комбинация между кърваво червено и опушено черно, което подчертава спортния характер на въдицата. 

Технически параметри: 

 • Модел - 180 см / 0.5 – 5гр
 • Брой части – 2
 • Диаметър на бланката над дръжката – 7,2 мм
 • Размер на начален водач - 25мм
 • Брой на водачи – 8
 • Дължина при транспортиране – 95 см
 • Тегло – 90 гр
 • Дръжка – EVA пяна
 • Дължина на дръжката от началото на дръжката до макародържача – 23 см

Въдицата Delphin BANG 0.5/ 5g е продукт от категорията спининг въдици на словашкия бранд. Лек и бърз, спинингът от две части на DELPHIN може да изненада дори опитни риболовци. Въглеродните бланки 24T имат силно чувствителен връх, който незабавно прехвърля най-леките ухапвания към държача.

Минималистично проектираната ръкохватка се вписва много добре в ръката, благодарение на покритието от профилирана EVA пяна. Комфортът се комбинира с прецизност, когато дръжката е отлично изработена. Точно избраният размер на водачите (8 на брой) и тяхното позициониране правят възможно правилното поставяне на стръвта в избраната зона. Червеният връх на пръта осигурява по-добра видимост на ухапванията, дори при слаба светлина.

Дву-секционната спининг пръчка Delphin Bang е с разделена EVA дръжка, SIC очи и 24T карбонова бланка с твърд гръб и бързо върхово действие. Дължина 180 до 240 см. Състои се от две части, така че в сгънато (транспортно) състояние, дължината ѝ е само 95см.

Кои са предимствата на дръжката от EVA пяна?

Двата основни материала, използвани в дръжките на въдиците, са корк и EVA пяна (наричана още Duplon). Всеки материал има своите предимства и недостатъци, но кой е по-добър? Корковите дръжки обикновено са по-леки от тези от пяна и също така поддържат остатъчната топлина при по-ниски температури.

Това означава, че те са по-топли на допир в студено време. Корковите дръжки имат значително по-нисък капацитет на амортизация от дръжките от EVA пяна, което означава, че те пренасят вибрациите по-добре. Всъщност пяната е приблизително три пъти по-ефективна при заглушаване на вибрациите от корка. Това означава, че корковите дръжки са ефективно три пъти по-чувствителни.

И все пак, ако въдиците трябва да се използват със стръв или да се поставят на стойка, пяната е идеалният избор. Истината е, че коркът не обича стръвта, особено мазните остатъци от протеиновите топчета. Ето защо ЕВА дръжката на въдиците DELPHIN Bang е отличен компонент на пръта, който осигурява стабилен захват и максимална прецизност.

Вижте още:

Препоръчани продукти