• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Въдица Catkong HYPERIO - 240cm/100g

Наличност:
В наличност
Модел:
160913240
Производител:
DELPHIN
Цена
86.00лв.
с ДДС 86.00лв.

Описание

Серията CATKONG на Delphin е предназначена за улов на големи риби от дълбините. HYPERIO представлява лека, но здрава пръчка, предназначена за хвърляне на тегло до 100 грама. Тя е идеална за хвърляне от брега, както и от лодка. Подходяща е както за морски риболов, така и за сладководен риболов, тъй като е предназначена за борба с хищници.

Препоръчваме Catkong HYPERIO да се използва с макарата Catkong MOBY 60 и риболовно влакно ASTRO 8, тъй като това е единственият начин да получите ненадмината комбинация за най-ефикасен улов.

Технически параметри:

Catkong Hyperio 2.40m / 100g / бр. водачи - 9  / 2 части / Тегло 250g / Транспортна дължина 125cm

Серията въдици DELPHIN Catkong изпъкват с мощ и елегантен дизайн. HYPERIO е въдица за тежък спининг, предназначена за риболов на сом с помощта на тежки примамки, изхвърлени от брега или лодка. Състои се от две части с 9 броя водачи. Дължината ѝ в разгънато състояние е 2,40м при тегло 100гр, а транспортната дължина е само 1,25м.

Характеристики, които надминават вашите очаквания

HYPERIO е качествена и надеждна въдица за сом на словашката марка Delphin, чиито възможности са подходящи не само за най-силните и едри екземпляри, обитаващи сладководното дъно, но и за битки при улов на големи морски хищници. Моделът е сравнително къс, изключително мощен и фактът, че е част от серията Catkong, прави пръчката подходяща за изключително тежък риболов на спининг и тролинг с лодка.

Мощният бланк е снабден с допълнителен подсилен макародържач, за да издържи дори най-критичния момент, без да се поддава на огромното натоварване. Точно както водачите, които са подбрани и монтирани със същия дизайн и акцент върху издръжливостта.

Освен това бланката е тип 1+1, отделена е от дръжката без монтаж върху нея, а именно за да гарантира здравината й през цялото време и да хвърляте сигурни, че разполагате с максималната мощност на пръчката.  HYPERIO е здрава пръчка за сом с впечатляващо конкурентно съотношение качество-цена, изключително надежден вариант, особено в комбинация с подходящите аксесоари.

Водачи, проектирани за работа с плетени и монофилни влакна

Когато проектираха тази пръчка, от Делфин се фокусираха върху разработването на изключително здрава бланка, която работи перфектно както при замятане, така и при повеждане на рибата. Водачите на пръта са подсилени и затегнати прецизно с основен акцент върху тяхната устойчивост на високо напрежение и стрес.

Пълнежът на водачите е проектиран за работа с плетени влакна, както и с монофиламент. Препоръчваме  DELPHIN HYPERIO да се използва с макарата Catkong ENORMO и влакно Catkong 143M, тъй като това е единственият начин да получите ненадмината комбинация за най-големите битки по време на спининг риболов.

Вижте още:

Препоръчани продукти