• ЗА ВЪПРOСИ

  +359 878 977 988

 • Дoставка

  До 2 дни със Спиди или Еконт

Въдица Delphin ETNA E3 / 3 части 360cm/3,00lbs

Наличност:
В наличност
Модел:
101000278
Производител:
DELPHIN
Цена
136.00лв.
с ДДС 136.00лв.
на 12 вноски по 13.39 лв.

Описание

Гамата Delphin ETNA E3, предлагана в цвят бордо, е третият наследник на най-успешната серия шаранджийски въдици на Delphin. Опитахме се да запазим всички функции, които правят тези въдици едни от най-продаваните, но добавихме и нещо съвсем ново, за да повишим още повече нивото на качество, надеждност и наслада от риболова. Това е основната идея, която стои зад развитието на технологията Delphin 2Power.

Тази технология се състои от два подсегмента, PowerWrap и PowerJoin. И двата сегмента бяха приложени към всеки от моделите от серията ETNA E3. Ще забележите технологията PowerWrap още при първия си контакт с пръчката. Те представляват допълнителна обвивка от въглеродни влакна по цялата дължина на пръчката, което допринася за значително увеличаване на здравината и устойчивостта, когато въдицата се претовари.

На практика това означава значително увеличаване на живота на въдицата и помага да се намалят щетите от употреба по пръчката. Вторичният аспект на тази въглеродна обвивка е атрактивният вид на структурираната пръчка в комбинация с EVA каучукова дръжка FullShrink, която създава повърхност перфектно устойчива на плъзгане.

Освен това е много по-топла при студено време, в сравнение с предишното поколение на серията Etna със сплит дръжка. PowerJoin не е толкова впечатляващ детайл, колкото обвивката, но има важна роля в поддържането на пръчката. Включва малък метален пръстен в края на всяко съединение, което значително намалява щетите и разпадането по пръчката.

Въпреки всички усилия да направим пръчка по-твърда, работихме и върху това да я направим по-тънка и сега можем уверено да кажем, че пръчките на ETNA са най-тънките в своя клас. Пръчките запазват своите отлични възможности за хвърляне и игра с рибата, в съчетание с параболично действие.

Пръчките са оборудвани с висококачествени и леки SiC водачи, за да се гарантира гладкото водене на кордата.

E3 съдържа и модели, които не сте виждали в нашата гама досега. Двусекционни въдици с дължина 2,7 м и 3,3 м, идеални за риболов в по-малки или обрасли води.

Технически параметри:

 • Тип 360см
 • Брой части: 3
 • Диаметърът на заготовката над дръжката: 13,06 мм
 • Брой водачи: 6
 • Транспортна дължина: 126см
 • Тегло: 348гр
 • Дръжка: FullShrink s EVA koncovkou
 • Дължина на дръжката (от дъното на заготовката до истинската седалка): 63 cm
 • Размер на първи водач: # 50

Серията Етна включва шарански пръчки от 2 и 3 части. Тук е представен моделът Delphin ETNA E3, състоящ се от 3 части – една от най-добрите ни въдици за шаран. По-лека и по-отзивчива, тази пръчка е също така по-мощна и по-точна от много свои аналози.

Допълнителният карбонов слой PowerWrap ви позволява да се насладите на най-доброто от двата свята - мощност и точност при замятане чрез фантастично съотношение тегло към сила и превъзходна способност за игра с рибата от нашата най-усъвършенствана шаранджийска пръчка.

Струва ли си да изберете въдицата, заради ръкохватката?

Серията шаранджийски въдици DELPHIN Etna Е 3 използва EVA каучукова дръжка FullShrink. Това е показател, който сам по себе си ви подтиква да изберете точно три-сегментния модел на словашкия бранд. Дръжките на въдиците обикновено се състоят от ръкохватка, макародържач и задна част, но те са всъщност един от най-персонализираните аспекти на пръчката.

Има голямо разнообразие от материали и стилове, използвани за изработка на дръжка на въдица. Дръжките могат да бъдат приспособени за постигане на лекота, издръжливост или удобство на захващане и обикновено отразяват предпочитанията на потребителя в материалите.

Дръжка, покрита с някакъв тип „Shrink Wrap” материал, повишава своите технически свойства. Лесно монтирана върху коркова или друг вид ръкохватка, Shrink мембраната е изключително издръжлива, като същевременно придава на пръчката елегантен вид. Този материал се предлага в набор от цветове, които риболовците могат да избират в съответствие с цвета на бланката на въдицата, но повечето производители залагат на черния цвят.

Плътни, леки и удобни, дръжките от EVA пяна са добър избор за предни ръкохватки - там, където риболовецът ще държи пръчката. Те могат лесно да се оформят с шкурка, за да се постигне още по-ергономичен захват. Много риболовци предпочитат EVA пяната за сладководен и лек соленоводен риболов.

Дръжките от EVA пяна имат много малко разтягане, следователно, техният вътрешен диаметър и диаметърът на бланката на пръта трябва да бъдат внимателно разгледани преди монтажа.

Видео

Препоръчани продукти