• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Въдица Delphin MAGMA II Next gen / 5 tips - 360cm/150g

Наличност:
Очаква доставка
Модел:
130385090
Производител:
DELPHIN
Цена
148.00лв.
с ДДС 148.00лв.
на 12 вноски по 14.57 лв.

Описание

Новата „номер две“ маркирана с NEXT GEN, произведена след успеха на предния модел Delphin MAGMA. Запазихме всички добри качества и подобрихме останалите, правейки тази фидер пръчка още по-добра.

Няма нужда да се тревожите, характера на Magma не се е променил и все още е възможно да се насладите както на най-малката рибка, така и на най-големите шарани. Това е гарантирано с легендарния пакет включващ 5 различни върха за вашата въдица(UL, Light, Medium, Heavy) / (ултра лек, лек, среден, тежък/твърд). Благодарение на тези върхове лесно можете да настроите пръчката към вашата техника и избраната от вас риба.

Бланката впечатлява с нейната твърдост и здравина, което е добре оценено по време на хвърлянето на по-големи хранилки. Цялото движение на пръчката започва от средата й, а при изваждането на по-голяма риба се появява и параболичното движение на бланката.

Magma II премина през няколко важни промени след появата и успеха на предшественика й през 2012 година. Тъмночервеният цвят е запазен, но към него е добавен специален „плетен“ мотив.В този модел има добавени и висококласни SIC водачи.

Друга промяна е, че снажданията на пръчката са покрити с допълнителен слой карбон, който прави свръзките по-здрави, благодарение на което те не се усещат твърди, а гъвкави, когато биват огъвани. Дръжката също е напълно нова и ергономична. По-лека и по-тънка е, което означава, че по-добре ще пасне на ръката. Накрая на дръжката освен корковата част е добавен и алуминиев завършек със знака на Magma.

С новата серия успяхме да свалим теглото на въдица с 10% в сравнение с предишната. Благодарение на това и на ергономичния й дизайн времето прекарано с нея ще бъде още по-приятно.

С името Magma DUO ние предлагаме два модела с така наречената част за удължение. Или това е комбинация когато пръчката е с дължина 300 см с удължението тя да стане 360см или версията от  330см да стане 390cм

Технически параметри:


Модел – 360 см / 150 гр

Диаметър на бланката над дръжката – 13,8 мм

Брой на водачи – 12

Дължина при транспортиране –127 см

Тегло – 285 гр

Дръжка –корк

Дължина на дръжката (от началото на дръжката до макародържача ) – 48 см

Диаметър на върха – 3.00 мм

 


Видео

Препоръчани продукти