• ЗА ВЪПРOСИ

  +359 878 977 988

 • Дoставка

  До 2 дни със Спиди или Еконт

Въдица Delphin MAGMA M3 Duo feeder / 3 части 330-390cm/100g

Наличност:
В наличност
Модел:
101000296
Производител:
DELPHIN
Цена
166.00лв.
с ДДС 166.00лв.
на 12 вноски по 16.34 лв.

Описание

Гамата Delphin MAGMA М3 DUO,  предлагана в цвят бордо, е третият наследник на най-успешната серия фидер въдици на Delphin, оборудвани с удължение. Опитахме се да запазим всички функции, които правят тези въдици едни от най-продаваните, но добавихме и нещо съвсем ново, за да повишим още повече нивото на качество, надеждност и наслада от риболова. Това е основната идея, която стои зад развитието на технологията Delphin 2Power.

Тази технология се състои от два подсегмента, PowerWrap и PowerJoin. И двата сегмента бяха приложени към всеки от моделите от серията MAGMA М3. Ще забележите технологията PowerWrap още при първия си контакт с пръчката. Те представлява допълнителна обвивка от въглеродни влакна по цялата дължина на пръчката, което допринася за значително увеличаване на здравината и устойчивостта, когато въдицата се претовари. На практика това означава значително увеличаване на живота на въдицата и помага да се намалят щетите от употреба по пръчката.

Вторичният аспект на тази въглеродна обвивка е атрактивният вид на структурираната пръчка в комбинация с EVA каучукова дръжка FullShrink, която създава повърхност перфектно устойчива на плъзгане. Освен това е много по-топла при студено време, в сравнение с предишното поколение на серията Etna със сплит дръжка. PowerJoin не е толкова впечатляващ детайл, колкото обвивката, но има важна роля в поддържането на пръчката. Включва малък метален пръстен в края на всяко съединение, което значително намалява щетите и разпадането по пръчката.

Въпреки всички усилия да направим пръчка по-твърда, работихме и върху това да я направим по-тънка и сега можем уверено да кажем, че пръчките на ETNA са най-тънките в своя клас. Пръчките запазват своите отлични възможности за хвърляне и игра с рибата, в съчетание с параболично действие.

Пръчките са оборудвани с висококачествени и леки SiC водачи, за да се гарантира гладкото водене на кордата. Те са перфектни в разпределението на силата по цялата дължина на пръчката и плавно насочват кордата по време на хвърляне или при борба с рибата. Дръжката, изработена от корк, която е приятна на допир, е следвана от профилирана кафява EVA пяна, която замества корка в най-откритите места.

Дръжката е завършена с елегантна алуминиева капачка в края. Тази дръжка се ляга идеално в ръката ви и прави използването на въдицата по-удобно. Въдиците са снабдени с пет вида резервни върхове с различна твърдост.

Освен това въдицата се доставя с удължаваща част, така че можете да избирате с по-къса или по-дълга въдица, в зависимост от мястото за риболов или избраната стратегия. Отсега нататък няма да се чудите коя въдица да опаковате за следващата риболовна експедиция. С тази универсална въдица за фидерен риболов това е очевидно.

Технически параметри:

 • Модел  Duo 330-390см / 100гр
 • Брой части: 3
 • Диаметърът на бланката над дръжката: 12,62 мм
 • Брой водачи: 12
 • Транспортна дължина: 115см
 • Тегло: 243гр
 • Дръжка: Корк и EVA пяна
 • Дължина на дръжката (от началото на дръжката до средата на макародържача: 46,5см

Първокласната Delphin feeder 390 или MAGMA M3 Duo е една от най-добрите фидер въдици на словашката марка. Тя е оборудвана с удължение, за да може да увеличи дължината си от 330 до 390см. Ще ви очарова с приятния си тъмно червен цвят, както и с PowerWrap и PowerJoin технологиите, осигуряващи повече здравина на бланката и повече сила на връзките.

Нюанси при избора на фидер въдица

Както многократно сме заявявали – няма универсална въдица за всеки вид риболов. Това важи и за фидерните пръчки, които, както и останалите, следва да се избират въз основа на предполагаемите условия на риболов. Трябва да се отчете типът на водоема – езеро или река. Също така да се вземат предвид скоростта на течението, необходимото разстояние за замятане, теглото на съоръжението и очаквания вид, размер и тегло на рибата.

Общите препоръки за избор на теста на фидера - Fast или Progressive система:

 • За малки, застояли водоеми и леки такъми - Light Feeder с дължина до 3,2 м и тест до 60 г;
 • За разнообразни водоеми, универсален модел - Medium Feeder 3.6-3.9 m дълъг тест до 80-100 gr;
 • Реки със средна сила на течение - Heavy Feeder с дължина 3,9-4,2 m и тест до 120 g;
 • Бързи широки реки, риболов с големи тежести на дълги разстояния - Extra Heavy фидер 3,9-4,2 м с тест до 140-180 гр.

От схемата става ясно, че Delphin MAGMA feeder е универсален прът, с който можете да ловите на различни места – езера и реки с умерено течение. Дизайнът отговаря на най-високите изисквания за качество. Връзките на сегментите са надеждни, а водачите са отлично изравнени.

Въдицата Delphin Magma Duo feeder 330-390cm/100g се отличава с изключителна здравина на фиксиране на пръстените върху бланка. Имайки предвид, че цената на фидера се влияе от комбинация от множество параметри: материалът на бланката и накрайниците, изработката, материалът на дръжката, марката на макародържателя, видът на връзката на лактите и т.н., става ясно, че ние ви предлагаме една много изгодна цена за първокласна фидер въдица.

Вижте още:

Видео

Препоръчани продукти