• ЗА ВЪПРOСИ

  +359 878 977 988

 • Дoставка

  До 2 дни със Спиди или Еконт

Въдица Delphin RIVER Trophy Feeder X-TRA + 4 части - 400cm/200g

Наличност:
В наличност
Модел:
130382315
Производител:
DELPHIN
Цена
168.00лв.
с ДДС 168.00лв.
на 12 вноски по 16.54 лв.

Описание

Delphin RIVER TROPHY е направена и предназначена за нашите клиенти, които имаха изисквания за къса, но солидна фидер въдица за захранване на шарани или мрени в реките. Може да се справи дори и с най-големите риби, и с най-тежките захранки също.

Пръчката е с тънка карбонова бланка, с параболично движение и акция с високо товарене. Оборудвана е със стабилните SIC водачи и практична дръжка. Дръжката на модела, който е 300 см е с разграфена / насечена дръжка и с комбинация от EVAпяна и корк. А дръжката на моделите с размер 360см и 400см са с цяла дръжка само от корк.

Дизайнът придава приятен завършек. Въпреки характера на пръчката, тя идва с комплект върхове (2х карбонови и 2х glasscarbon) и уголемени водачи.

Технически параметри:

 • Модел – 400 см / 200 гр
 • Брой части – 3 + 4 върха
 • Диаметър на бланката над дръжката – 14,60 мм
 • Размер на начален водач - #40
 • Брой водачи – 13
 • Дължина при транспортиране –138,5 см
 • Тегло – 330 гр
 • Дръжка – корк
 • Дължина на дръжката (от началото на дръжката до макародържача) – 50 см
 • Диаметър на върха – 3.25 мм
 • Чувствителност на върховете – 1x Light, 1x Medium, 1x Heavy, 1x Ultra heavy

Фидер риболовът спечели бързо огромен брой поддръжници, поради факта, че е прост и ефективен метод. Ако сте един от практикуващите този метод на риболов, то Delphin RIVER Trophy Feeder 400см може да се окаже най-добрата въдица, която сте държали в ръце. Състои се от 4 части и се предлага в комплект от 2х карбонови и 2х glasscarbon върхове и уголемени водачи.

Какво да изберете за успешен фидер риболов?

Необходимото оборудване за фидер риболов включва: въдица, макара, влакно, хранилка и кука. Важна, а може би и най-важната роля играе въдицата. При избора и покупката на въдицата трябва да познавате и вземете предвид основните параметри, които влияят върху ефективността и удобството на риболова.

Един от основните параметри е дължината на пръта. При фидер риболова най-разпространените, удобни и често използвани въдици са дълги 3,3 м; 3,6 м; 3,9 м и 4,2 м. Късите – под 3,3 м (леки пръчки) и дългите – повече от 4,2 м (специализирани) се използват много по-рядко в любителския риболов.

Delphin RIVER Trophy Feeder е с идеалната дължина от 4м. Трябва да се има предвид, че по-голямата дължина ви позволява да извършвате по-дълги замятания на хранилката. Също така използването на дълга пръчка е оправдано при ловене в течение. Колкото по-далеч (по-високо) от повърхността на водата е върхът на пръта, толкова по-малко влакно има във водата. Линията се влияе от по-ниска сила на налягане на водния поток и съответно може да се използва по-леко захранващо устройство.

Тест на въдицата

Тестът, това е препоръчителното тегло, което пръчката може да хвърли удобно. По правило производителят посочва върху бланката долната и горната граница на теста в грамове. Посоченият горен тест е препоръчителното общо максимално тегло на хранилката заедно със захранката.

Акцията на пръчката е друг важен параметър. Това е характеристика на вида на разпределението на натоварването, приложено към върха на върха по дължината на бланка. Казано по-просто това е естеството на огъването на бланка под натоварване. Delphin RIVER TROPHY е с тест 200гр.

Вижте още:

Препоръчани продукти