• ЗА ВЪПРOСИ

  +359 878 977 988

 • Дoставка

  До 2 дни със Спиди или Еконт

Въдица Delphin TOXIC Spin - 215cm/5-25g

Наличност:
В наличност
Модел:
110379215
Производител:
DELPHIN
Цена
80.00лв.
с ДДС 80.00лв.

Описание

Един наистина отличаващ се модел на Delphin, бързата, тъмно лилава бланка направена от 30Т карбон, за която няма да имате грам съмнение. Точно хвърляне, перфектно усещане на примамката, супер чувствителна  и сигурно изкарване на рибата, това са качествата на тази TOXIC пръчка.

Безпогрешната бланка на TOXIC е с по-агресивна форма и има камуфлажна дръжка, която перфектно пасва на захвата. Снабдена с висококачествени и прецизно позиционирани водачи, TOXIC е идеалната пръчка.

Технически параметри:

 • Модел – 215 см / 5 – 25 гр
 • Брой части – 2
 • Диаметър на бланката над дръжката – 10,5 мм
 • Брой водачи – 9
 • Дължина при транспортиране –113 см
 • Тегло – 125 гр
 • Дръжка – EVAпяна
 • Дължина на дръжката (от началото на дръжката до макародържача) – 27 см

Има само две възможности – или ще се влюбите, или ще намразите екстравагантния дизайн на спининг въдицата Delphin TOXIC. Едно нещо е сигурно обаче, този прът спечели вниманието на голяма част от рибарите и заслужено участва в продуктовия ни каталог. С безупречния подбор на материали и яркия си лилав цвят, това е продукт за истински цените на точното хвърляне и перфектното усещане на примамката.

Второ поколение Toxic с нови, усъвършенствани технологии

Второто поколение Delphin TOXIC съчетава всички най-добри характеристики на своя предшественик. Тук екстравагантният дизайн е комбиниран с нови усъвършенствани технологии. Бързата, здрава и издръжлива бланка е изработена от висококачествен 30T въглерод. Снабдена с мощни водещи пръстени Seaguide Chrome, тя гарантира максимална надеждност при справяне с големи щуки, сомове и други зъбати водни обитатели.

Благодарение на балансираната бланка, няма да се налага да се страхувате да залюлеете правилно, когато хвърляте с по-големи примамки. В сравнение с предшественика си, долната част на пръта е подсилена чрез PowerWrap технологията до водещото око. Същността му се състои в допълнителното полагане на карбон 30Т около бланката, забележим още при първоначалния контакт с пръта.

В допълнение към визуалния ефект, Power Wrap покритието значително увеличава устойчивостта на бланка и минимизира риска от механични повреди от претоварване. Нетрадиционният лилав дизайн се подчертава от нетрадиционния камуфлажен облик на висококачествения държач, както и от необичайната цветова комбинация от елементи от пяна NEO FOAM на дръжката.

Добавянето на EVA пяна около ръкохватката е още една значителна промяна. Въдицата Delphin TOXIC Spin се държи много по-удобно от своя предшественик, гарантирайки по-сигурен и удобен захват. С тази екстравагантна пръчка на словашката марка определено ще спрете да броите часовете, защото те ще минават неусетно, когато сте до реката.

Въдицата е с класически тип връзка, без примка за куката. Състои се от две части с 9 броя водачи. Типът на водачите е Seaguide Chrome. Дължината на пръта при транспортиране и доставка е 113см.

Вижте още:

Препоръчани продукти