• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Монтаж с флуорокарбон BOMB! 3бр

Наличност:
В наличност
Модел:
669003006
Производител:
DELPHIN
Цена
5.80лв.
с ДДС 5.80лв.

Описание

Готовите спининг монтажи Twisto RIGS са изработени от 0,50 мм флуорокарбон с 12 kg якост на скъсване и са завършени с качествена тройна кука Mustad. Всички връзки са решени чрез кримповани скоби. Най-късият монтаж, с дължина от 6 см е с тройна кука, размер № 8. Този тип е подходящ за по-малки примамки, като се е доказал и при улова на костур.

Монтажът със средна дължина от 8 см е с тройна кука, размер № 6. Най-дългият монтаж от серията, с дължина 10 см, е оборудван с кука № 6. Тези два монтажа се използват при улов на по-големи риби, или в случай, че се нуждаете от по-голяма кука или по-голямо разстояние между главата на примамката и самата кука. Но не е необходимо да използвате монтажите Twisto RIGS само с продукти TWISTO.  Пакетът съдържа 3 броя.

Защо готовите монтажи са по-удобното решение за спининг риболов?

Има достатъчно причини да се снабдите с подходящ за риболовните ви цели готов монтаж за спининг риболов от серията BOMB! Twisto RIGS Fluorocarbon на словашката марка DELPHIN. Предлагаме ви комплекти от 3бр монтажи с дължина 6, 8 и 10см. Високата якост на скъсване се дължи на 0,50мм флуорокарбон, който ви позволява да ловите едри хищници с максимална увереност и спокойствие.

Готово окаченият твърд монтаж може да се окаже малко сложен за връзване в началото, но след като техниката бъде овладяна, ще осъзнаете, че няма по-добра платформа за лов на големи риби. За да могат всички любители на риболова да се възползват от силата и надеждността на окачване на примамката, Делфин създаде готова версия, съставена от най-добрите компоненти.

Спининг монтажите в готов за употреба вид направиха истински пробив в последните няколко години и популярността им се дължи на множество аспекти на техния дизайн. На първо място с такъв монтаж можете да смените куката, без да се налага да унищожавате цялата връзка.Просто я изваждате от въртящата се ос за бърза смяна и прикрепяте нова.

Това прави готовите монтажи Twisto RIGS идеални за използване в добре заредени водоеми, където покълванията са чести и бързи. Можете бързо да замените притъпената кука с нова и да се върнете към лова, без да хабите време и усилия.

Друга ключова особеност на спининг монтажа е начинът, по който представя плувката ниско до леглото на водоема. Примамката се повдига само от височината на куката и въртящото се устройство (ос), така че тя остава свободна от тиня и буренак, утаили се на дъното, но не се движи неестествено и не изглежда не на място.

Относително ниския воден стълб на монтажите BOMB! показва, че е по-добре да се използват предимно в чисти райони. Можете да ги използвате с компоненти от други серии на марката DELPHIN, както и с продукти на други производители. Ниската цена на всеки комплект ви позволява да се запасите с по-голямо количество от всеки размер.

Вижте още:

Препоръчани продукти