• ЗА ВЪПРOСИ

  +359 878 977 988

 • Дoставка

  До 2 дни със Спиди или Еконт

Макара Delphin MODECO Feeder 60

Модел:
276001261
Наличност:
В наличност
Цена
76.00лв.
с ДДС 76.00лв.

Описание

MODECO е атрактивна модерна макара, изработена въз основа на надеждна и тествана техническа база. Благодарение на вътрешния механизъм с идеални пропорции, тази макара е изключително дълготрайна и е с много добро представяне. Няма проблем при дърпането на по-големи фидери. Графитното тяло е много солидно и не се приплъзва или усуква, дори когато е претоварено.

Металната ръкохватка и нейната ергономична част ще ви паснат идеално. Металната шпула е плитка, което прави тази макара идеална за фидер риболов. Благодарение на перфектно балансирания ротор, нейната работа е изключително плавна.

Технически параметри:

 • Капацитет на макарата mm / m: 0.26 / 230, 0.28 / 200, 0.30 / 170
 • Предавателно число: 5.5: 1
 • Брой лагери: 4 + 1
 • Тегло: 448g "

Критерии при избора на фидер макара

Delphin MODECO Feeder 60 е висококачествена макара с ергономичен дизайн и изключително здрави детайли. Въпросната серия включва отлични шаранджийски макари с размер 60 и 70. Вече можете да добавите и фидерен модел в своята колекция, от който в голяма степен ще зависи разстоянието и точността на замятане.

Освен това качеството помага за намаляване на риска от счупване на такъмите при екстремни натоварвания, предотвратява издърпването на пръчката във водоема и като цяло осигурява надежден риболов на шаран. Макарите за фидер риболов могат лесно да бъдат разпознати по внушителния им външен вид. Те се характеризират с:

 • мощен силов механизъм;
 • обемна шпула с голям капацитет на влакното;
 • регулируема фрикционна спирачка;
 • наличието на функцията baitrunner.

Макарата DELPHIN Modeco 60 е специален модел, оборудван с плитка шпула, съобразно вида на риболовната техника, за която е предназначен. Благодарение на тези характеристики макарата за фидер риболов позволява на такъмите да се справят с всяко натоварване, което възниква при битка с трофеен екземпляр.

Можете лесно да правите дълги замятания, въпреки тежкото оборудване. Също така, не е необходимо да се притеснявате за пръчката, оставяйки я без надзор, тъй като наличието на байтрънър няма да позволи на големите риби да изтеглят такъмите ви във водата.

Цената не е основен критерий при избора

При фидерните макари има възможност за избор на модели от различни производители в различни ценови категории. Следователно цената на устройството не е основният критерий при закупуването му. Основното нещо, което трябва да има макарата за шаран, е наличието на фрикционна спирачка и байтрънър.

Благодарение на първия можете плавно да регулирате скоростта на изпускане или навиване на влакното, а с помощта на baitrunner можете да отпуснете влакното по всяко време, ако възникне неконтролирано силово ухапване.

Макарите от типа на Delphin Modeco са силови устройства, за които е желателно не много високо предавателно отношение. Този параметър показва броя на оборотите на совалката при едно завъртане на дръжката. Оптимално е, ако предавателното число е не повече от 5.

Вижте още:

Видео

Препоръчани продукти