• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Макара Delphin LEEDER FDR 5T

Наличност:
В наличност
Модел:
101001222
Производител:
DELPHIN
Цена
76.00лв.
с ДДС 76.00лв.

Описание

Здрава и силова макара с байт рънър система на много достъпна цена, която визуално много се харесва особено на любителите на фидер риболова. Благодарение на отличителната комбинация от тъмночервен и черен цвят, тя перфектно съвпада с аксесоарите на Delphin, предназначени за фидер риболов. Въпреки това, макарата също има своите приложения за риболов на шаран и при риболов на други видове риба, използващи техниката за дънен риболов.

Основата на макарата е тяло, изработено от изключително здрава и закалена ABS пластмаса, която издържа на силно износване. Нейното плавно и безпроблемно използване се осигурява от балансиран ротор и система от 5+1 сачмени лагери. Металната дръжка е снабдена с масивен накрайник, покрит с гума, който перфектно пасва между пръстите и прави навиването много лесно.

Освен това може да се монтира от лявата и дясната страна. Байт рънър системата се използва със специално оформен винт, който прави възможни дори и най-фините настройки, система ценена много от феновете на фидер риболова. Металната шпула е проектирана в конусовидна форма, която подобрява свойствата на макарата при хвърляне и развиване на линията и предотвартява всякакво усукване.

Освен това има и два метални клипса, които позволяват линията да бъде маркирана на определени разстояния, за да направи всяко от вашите хвърляния много прецизно. Delphin Leeder FDR е оборудван с така наречения карбонов аванс, използващ карбонови шайби, което позволява да се приложи голямо количество сила. 

Технически параметри:

  • Модел: Delphin Leeder FDR 5T
  • Капацитет на шпулата mm/m: 0,18/400, 0,22/265, 0,26/200
  • Предавателно число: 5,5: 1
  • Брой лагери: 5+1
  • Тегло: 440гр

Вижте още:

Видео

Препоръчани продукти