• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Макара Delphin TwinDRAG 5T

Наличност:
В наличност
Модел:
101001216
Производител:
DELPHIN
Цена
70.00лв.
с ДДС 70.00лв.

Описание

TwinDrag е универсална макара с клипс закачване, което я прави идеална за улов на шаран и други риби, независимо дали се използват техники за риболов на дъно или фидер. Благодарение на черно-сивия дизайн с отличителни златни елементи, тя веднага ще се превърне в основна украса на всяка въдица.

Корпусът й е изработен от здрава, закалена ABS пластмаса, което означава, че може да издържа на тежки товари. Вътре ще намерите общо пет сачмени лагера (4+1), съчетани с балансиран ротор, което осигурява плавно и тихо използване на макарата. Металната дръжка е снабдена с масивна ръкохватка, покрита с гума, която пасва идеално между пръстите и прави навиването много лесно. 

Дръжката може да се монтира от лявата и дясната страна. Освен клипса за закачване, аванса използва специално оформен винт, който прави дори най-фините настройки възможни, много ценено от феновете на тази система. Дълбоката метална шпула е повдигната и изработена в конична форма, което подобрява свойствата на макарата при хвърляне.

Капацитетът й може да побере достатъчно количество влакно, необходимо за риболов на по-големи разстояния. Освен това има и две метални клипса, които позволяват закрепване на влакното, за да направи всяко ваше замятане прецизно. Предния аванс се нарича twindrag и е проектиран да създава достатъчна сила на съпротивление, необходима при навиване на макарата, когато рибата е уловена.

Благодарение на гореспоменатите характеристики, Delphin TwinDrag е не само много хубава макара по отношение на дизайна, но и много практична и универсална макара. Макарата се продава с една основна дълбока метална макара. Ако е необходимо, можете да закупите допълнителни шпули.

Технически параметри:

  • Модел: Delphin TwinDrag 5T
  • Капацитет на шпулата мм/м: 0,25/320, 0,28/250, 0,30/225
  • Предавателно число: 5,5:1
  • Брой лагери: 4+1
  • Тегло: 430гр

Видео

Препоръчани продукти