• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Алуминиева стойка за въдици Delphin

Наличност:
В наличност
Модел:
999001010
Производител:
DELPHIN
Цена
146.00лв.
с ДДС 146.00лв.

Описание

Алуминиева стойка за въдици Delphin необходима за вашия риболовен магазин.

Проектирана е за 24 броя въдици.

Технически параметри:

  • Размери: 83x73x33см
  • Тегло: 2,8 кг

Предлагаме ви портативна стойка за въдици на марката DELPHIN с логото на компанията. С нейна помощ ще можете да изложите красиво и прилежно въдиците, които продавате в своя магазин. С такава стилна поставка могат да се снабдят също всички наши клиенти, запалени рибари, които държат да съхраняват експонатите в своята колекция по правилен и естетически издържан начин.

Характеристики и предимства

Стойката има задачата да държи въдиците ви в напълно изправено положение. За някои материали наклонът при съхранение може да бъде опасен - да доведе до изкривяване на пръта, което ще се отрази неблагоприятно на работата с него. Моделът е предназначен за съхранение на 24 броя пръти, без значение от модела и специфичното им предназначение.

Рамката е изработена от висококачествена алуминиева сплав, която е устойчива на ръжда и достатъчно лека. И двете свойства на материала (лекота и неподатливост на корозия) са от значение за този вид приспособления. Алуминият е предпочитан материал за изработка на огромен асортимент от продукти именно заради тях.

Лекотата на конструкцията ви позволява да местите стойката в различни точки на своя магазин за риболовни принадлежности, без да полагате никакви усилия. Ниското тегло е от значение за удобството при транспортиране на въдиците с цел продажба или употреба. Високата влагоустойчивост на алуминия е широко известна. Той е един малкото метали, които не се покриват с ръжда, когато бъдат продължително мокрени.

Поддръжката на стелажа в добро състояние може да включва измиване с вода, без опасност на от нарушаване на механичните и естетичните качества на материала. Цялата конструкция се сглобява изключително лесно, което ви позволява да я транспортирате в сгънато състояние, когато искате да спестите място в багажното отделение на транспортното средство.

Моделът е снабден с омекотени гумени държачи, които ще защитят дръжките на вашите пръти от надраскване и други повреди. Гумените крачета по същия начин защитават подовите настилки и фиксират стойката здраво на съответното място. Търговската стойка за въдици Делфин ви позволява да запазите доброто състояние на продуктите, които продавате.

Вижте още: