• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Кохер Delphin LUXO / Извит

Наличност:
В наличност
Модел:
101000360
Производител:
DELPHIN
Цена
10.50лв.
с ДДС 10.50лв.

Описание

Кохерите Delphin LUXO с извит нос са основна част от вашето риболовно оборудване, като ви служат като инструмент, с който освобождавате рибата от куката. Това е качествен кохер, изработен от висококачествена неръждаема стомана.

Проектирани с по-широки уши за пръстите, за да предоставят по-висок комфорт. Вътрешната страна на челюстите осигурява добър захват. В горната част на връзката, добавихме черно лого на Delphin.

Извитият кохер Delphin Luxo може да се поръча в два удобни размера – 13 и 18см. Ергономичният дизайн осигурява удобен захват и лекота при боравене с инструмента. По-големият отвор за пръстите го прави подходящ за всички риболовци. Изработен от висококачествена неръждаема стомана с елегантно матово покритие, това е първокласен инструмент, който ви предлагаме на изгодна цена.

Приложение на кохера в риболова

Ако голяма част от риболовните инструменти имат и свой битов/занаятчийски аналог, то кохерът е едно от приспособленията, които рядко се използват извън риболовната и медицинската практика. Кохерът има специфично предназначение - служи за освобождаването на рибата от куката на воблера или джиг главата, помагайки това да стане с колкото се може по-малко вреда.

Достъпен и качествен Delphin Luxo е изработен от неръждаема стомана. Леко извития връх осигурява по-удобно захващане на куката в устата на рибата. Удобният фиксатор надеждно държи устните в компресирано състояние, като се възползва от това свойство на инструмента. Риболовците често прикрепват своя кохер към гайка на връхното си облекло. Това им позволява да освободят място в джобовете си и винаги да имат форцепс под ръка, в случай че хванат риба.

В какви варианти е представен кохерът?

Кохерите се предлагат в няколко варианта – класически, извит, мини и голям. Класическият дизайн е с прав нос, но и той, както останалите варианти, има една плоска и една назъбена челюст предлагайки добро сцепление, когато е необходимо по-тежко усукване и работа. По този начин рибарят може да извади куката без да нарани не само рибата, но и примамката.

Кохерите на словашката марка Делфин могат да се закупят в по-малък и по-голям вариант. Дългият извит нос при тази серия я прави идеална за откачване на щука и други хищни риби. Дължината от 18см позволява да се извадят дори куки, които са заседнали дълбоко в гърлото на уловената риба.

Необходимо е да маркирате размера на кохера, който искате да ви бъде доставен, когато създавате своята поръчка.

Вижте още:

Видео

Препоръчани продукти