• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Дигитален кантар Delphin LIFTO 75

Наличност:
В наличност
Модел:
101003074
Производител:
DELPHIN
Цена
40.00лв.
с ДДС 40.00лв.

Описание

Ако има перфектен кантар за един риболовец, това определено е LIFTO! Тази акумулаторна цифрова везна ви позволява да измервате тежести от 10 g до 75 kg с висока точност. LIFTO се управлява лесно с три бутона. Везната се включва или изключва чрез натискане на средния бутон Power ON. Чрез кратко натискане на бутона UNIT е възможно да промените единиците за тегло (kg, lbs, JIN, oz), показани на дисплея. Четвъртото натискане на бутона UNIT превключва скалата на термометър, който ще покаже текущата температура в °C. Можете да изключите подсветката на дисплея в светъл ден, като задържите бутона UNIT за 2 секунди, за да пестите батерията. Функцията TARE ви позволява да нулирате теглото на куката, което е удобно за претегляне на риба, без да добавяте теглото на чантата за претегляне.

Голямо предимство на везната LIFTO е възможността за презареждане на вградената 2000 mAh батерия чрез micro-USB вход. Кабелът за зареждане е включен в комплекта. Благодарение на ниската консумация на енергия, кантара издържа много дълго време в сравнение с класическите кантари.

В допълнение към тези функции, везната има и индикация за изтощена батерия и претоварване.

Освен това е снабден с ролетка от 100 см, така че имате продукт 2в1. Има много здрава дръжка, която може да се мести настрани, за да направи везната възможно най-компактна. Куката може да се закачи на гърба.

Нека обобщим – дигитален кантар с голям обхват, ниска консумация на енергия, дисплей с осветление, който може да се изключва, множество мерни единици, функция за тара, вградена ролетка, индикация за претоварване и батерия, всичко това събрано в компактен размер. Delphin LIFTO е перфектно решение!

 

Техническа информация:

Височина (мащаб): 13.5см

Височина (с дръжката и куката): 20см

Ширина: 7см

Капацитет на тегло: 75 кг

Тегло: 172гр

Захранване: Li-ion 2000 mAh

Видео


Препоръчани продукти