• Повод за шаран Delphin LEADCORE
  • ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Повод за шаран Delphin LEADCORE

Наличност:
В наличност
Модел:
500735270
Производител:
FIN
Цена
8.00лв.
с ДДС 8.00лв.

Описание

Водещо влакно за шаран, „покрито“ с устойчиво на абразия камуфлажно покритие. Това тежко влакно е с много по-високо тегло от стандартните влакна за шаран. То перфектно имитира дъното и става практически невидимо. Използва се за създаването на крайни линии с кука за шарани. Камуфлажният цвят позволява незабележимото представяне на цялостния монтаж за шаран.

Използването на водещо влакно за улов на шаран е стар трик, който обаче днес не се използва достатъчно. То може да обърне играта в най-трудните ситуации, затова първокласния повод за шаран Delphin LEADCORE трябва да бъде с вас при всеки риболовен поход. То е устойчиво на амортизация, благодарение на специалното си покритие и остава невидимо във водата, заради камуфлажния си дизайн.

Защо LEADCORE?

Основната идея зад използването на водещо влакно Lead Core е да се позволи на самата линия да потъне. Това позволява на всяка примамка, с която се изпълнява тролинга, да достигне по-голяма дълбочина, отколкото би могла ако се потопи сама, водена с монофилни и плетени влакна. Тази техника е чудесна при риболов в много дълбоки води (30 м и повече) и е изключително полезна за хващане на малки примамки, особено тези, плаващи в дълбините при рибата.

Lead core влакното е точно това – влакно с оловна сърцевина. Обикновено представлява някакъв вид плитка с тънка нишка от оловна тел, минаваща през центъра.Повечето такива влакна се предлагат в тест с тегло 18 и 36 фунта и са сегментирани в различни „цветове“, които са дълги всеки 10 ярда, за да се улесни определянето на количеството линия, която да се пусне.

Тъй като това е специален вид линия, не са твърде много компаниите, които я произвеждат. Словашката марка DELPHIN е един от лидерите в този сегмент.Тролингът с лийдкор може да бъде много ефективен в редица ситуации. Въпреки че линията е обикновено малко по-скъпа (не много повече от конвенционалната плитка), като цяло това не е супер скъпо влакно.

Опитните шаранджии предпочитат да работят с него през пролетта и есента, както и през дъждовните и мрачни дни на лятото, когато рибата се спуска до по-дълбоки плитчини, където конвенционалните техники за тролинг не работят. Можете да поръчате Delphin LEADCORE  в три различни камуфлажни цвята: зелен, кафяв и кафяв чакъл. Дължината на ролките е 5м.

Необходимо е да маркирате конкретният вариант, който искате да поръчате при създаване на поръчката.

Вижте още:

Видео

Препоръчани продукти