• Монофилно влакно FIN Carp ARMADA 300m/камуфлаж
  • ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Монофилно влакно FIN Carp ARMADA 300m/камуфлаж

Наличност:
Разпродаден
Модел:
500623025
Производител:
FIN

Описание

Висококачествено монофилно влакно за шарани, проектирано за екстремни ситуации, позволяващо Ви да извлечете максимума от Вашето риболовно оборудване. Това изключително моновлакно няма нищо общо с моновлакното, което сте използвали преди. Промените в производствения процес увеличиха устойчивостта на абразия, която сега е 12 пъти по-висока в сравнение с конвенционално монофилно влакно. 

При проектирането на ARMADA основната цел беше да се създаде възможно най-гладкото и леко монофилно влакно, неговата гладкост несъмнено е неговото основно предимство. Неговата гладкост позволява използването дори на най-дебелия диаметър, но се усеща като поне 4 пъти по-леко и по-тънко моновлакно.

Лесното хвърляне и безпроблемно използване на 0,40 mm не беше възможно, ARMADA промени този факт, тъй като притежава изключителна здравина и е устойчива на деформация. В допълнение ARMADA е гладка, лека, мека и почти без памет.

Диаметър/ Капацитет на натоварване:  0,25mm/4,4kg 0,28mm/5,9kg 0,30mm/7,2kg 0,35mm/9,2kg 0,40mm/11,5kg

Забележка: ограничаващ фактор за капацитета на натоварване е възела. Ако има износен възел, незабавно извадете влакното до възела и свържете отново крайния възел. Начинът, по който правите възела, оказва значително влияние върху капацитетът на натоварване. 

Затягането на възела трябва да се прави бавно и внимателно.  Мястото на правене на възела трябва да се навлажни или препоръчваме да използвате FIN KNOT LOY (за увеличение капацитета на натоварване)

Вижте още: