• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Шаранджийски кеп Delphin SYMBOL 110x110cm/1.8m

Наличност:
В наличност
Модел:
101001502
Производител:
DELPHIN
Цена
120.00лв.
с ДДС 120.00лв.
на 12 вноски по 11.81 лв.

Описание

Кеп за шаран от популярната продуктова серия SYMBOL, която се характеризира с отлично съотношение цена-качество. И точно този аспект се опитахме да се придържаме колкото е възможно повече с този продукт.

Кепът се характеризира с нестандартно решение за главата, която на пръв поглед привлича с кафявата си мрежа, зашита върху подсилена черна рамка. Силната му страна обаче се намира в  твърдите карбонови рамена с тесни поплаваци, приложени по цялата дължина. Благодарение на това няма нужда да купувате допълнителен поплавък и изваждането на рибата ще бъде удобно дори без помощник.

Самата мрежа е с изключително фина структура с размери само 3х3 мм. Всеки улов ще бъде безопасен и няма риск от нежелана загуба. Раменете на главата са снабдени с конектори от неръждаема стомана в края, които позволяват лесно свързване към дръжката.

Дръжката от две части е визуално много ефектна част от кепа. Изработена е от тънък структуриран карбон с достатъчна здравина за изваждане на най-големия шаран. Дръжката е покрита с гумен, неплъзгащ слой в точките на захващане, което я прави удобна за боравене при всякакви обстоятелства. За цялостно свързване към главата се използва минималистичен конектор от неръждаема стомана, който се свързва към дръжката посредством подсилена слепена резба. 

Технически параметри:

  • Материал на дръжката: карбонови влакна
  • Обща дължина на дръжката: 183 см
  • Транспортна дължина: 117 см
  • Тегло на дръжката: 280гр
  • Тегло на главата: 660гр

Видео

Препоръчани продукти