• Магнитен конектор Delphin PWR
  • ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Магнитен конектор Delphin PWR

Наличност:
Очаква доставка
Модел:
942000256
Производител:
DELPHIN
Цена
16.00лв.
с ДДС 16.00лв.

Описание

Наистина практичен аксесоар за рибари, които искат да имат риболовен кеп, който е винаги в готовност. В сравнение с предходния модел сега сме подобрили дизайна и благодарение на поразителния си цвят няма да е проблем да насочите двете му части една към друга с помощта на изключително силен магнит с товароносещ капацитет от до 3,5 кг на 1 квадратен сантиметър.

Този магнит е закрепен към закопчалка с помощта на стоманена примка. Всичко това го прави полезен допълнителен аксесоар, който е винаги готов за действие. Предлага се в опаковка с еластична гумена лента (10-85 см), която може да се използва за закрепването на всякакви други аксесоари като форцепс или клещи.

Магнитен конектор Delphin PWR осигурява бързо и удобно закрепване на кеп и други риболовни детайли към облеклото, с което улеснява придвижването и самия риболов. Конекторът е снабден с пружинно предпазно въже с дължина 20-100 см. Освен за закачване на кепа, такъв държач може да се използва също за закрепване на нож и всякакви инструменти за риболов.

Особености и принцип на работа

Словашката марка DELPHIN е разработила магнитен държач с изключително висок товароносещ капацитет, което позволява да се осигури максимално здрава и бърза връзка между инструменти с различни размери и тегло. Благодарение на яркия златист цвят на двата магнита, ще можете да насочите правилно двете му части дори при слаба осветеност и в полумрак.

Магнитният конектор е сервизен аксесоар с мощни магнити за окачване на кепове, малки кукички и други основни инструменти за риболов. Ретривърът (или както го наричат ​​още "цингер") има метален корпус, в който се намира нискоенергийна кутия (обикновено проектирана за тегло до 80-100 грама ) спираловидна пружина и макара с гумена лента. Тези устройства обикновено се поставят в областта на гърдите или на гърба, което улеснява достъпа до инструмента и го предпазва от загуба.

Начинът на използване на конектора е изключително прост. Едната част на магнитния държач се закрепва към противоположната на ръкохватката част на кепа. Ответната част се закрепя към гайката на куртката или елека на рибаря, намираща се отзад на яката. Магнитът е достатъчно мощен и частите на конектора прилепват уверено, ако поставите мрежата зад гърба си, като ги приближите с около 5-10 см.

Кепът трябва да виси с дръжката надолу, в противен случай мрежата ще се закачва за храсти и трева при ходене. Спиралата се захваща с карабинер някъде върху жилетка или яке, с другата страна на гумената лента, разположена на дръжката. Тази система служи за предотвратяване отплаването на кепа, ако го изпуснете по време на борба с рибата или сте принудени да го хвърлите във водата.

Вижте още:

Видео

Препоръчани продукти