• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Фидер масичка FlatWORK за стол Delphin Atoma

Наличност:
В наличност
Модел:
101001465
Производител:
DELPHIN
Цена
55.00лв.
с ДДС 55.00лв.

Описание

Практична и издръжлива масичка, предназначена предимно за фидер столове. Има универсална дръжка с диаметър 25 мм. Възможно е и закрепването й към квадратни профили със странична дължина 19 мм. Това я прави идеален за повечето стандартни столове на пазара.

Въпреки факта, че е предназначена за фидер риболов, тя може да бъде прикрепена и към обикновен шарански или други столо. FlatWORK е безценна помощ при създаване на сглобка, подготовка за захранене или просто съхранение на необходимите компоненти за риболов и е буквално винаги под ръка.

Повдигнатите ръбове по периметъра предотвратяват падането на малки предмети на земята. Ъглите на масичката са заоблени, предотвратявайки възможни неприятни наранявани. Освен това има няколко дупки във всеки ъгъл, които гарантират, че по време на дъжд или в случай на разливане на течност, се оттича, без да е необходимо да махате масата от стола.

FlatWORK е просто универсален помощник, който ви позволява да бъдете по-бързи и винаги да имате необходимите неща под ръка край водата.

Технически параметри:

  • Размери: 50х30см
  • Височина на ръба на масата: 12 мм
  • Диаметър на държача за кръгли профили: 25 мм
  • Размер на държача за квадратни профили: 19 мм

Словашката марка DELPHIN е разработила широка гама прикачни за фидер стол, сред които е и масичката FlatWORK, проектирана за креслото от серията Atoma. Този дребен детайл ще разшири значително възможностите на креслото. Освен за почивка, столът често се използва за изготвяне на монтажите и подготовка на захранката. Масата ще ви даде възможност за удобна и прецизна работа.

Какви могат да бъдат масичките за риболовни столове?

В момента на пазара има доволно разнообразие от прикачни допълнения за рибарски столове, подходящи са не само за оборудване на кресла, но и за морски риболов. Можете да намерите подобни аксесоари в каталозите на много производители от ранга на Делфин. Дизайнът на различните модели може да варира, но всички те имат една обща характеристика - наличието на стандартна резба със стъпка от 3/8 инча на дъното.

Масата може да се фиксира върху всякакви детайли, включително върху колче, забито в земята до стола. Тези приспособления са преди всичко много удобни! Най-добрите представители на тази група аксесоари са изработени от мека пластмаса, могат да имат плъзгащ се дизайн и отделения за съхранение на монтажи.

Защо трябва да я имате?

Масичките за рибарски столове са популярни както сред фидеристите, така и сред риболовците, които предпочитат да ловят на плувка. Друго предимство на тези приспособления е цената. FlatWORK  се предлага на доста достъпна цена, за да може всеки почитател на удобния риболов да си я позволи без да се замисля.

В дизайна на масичката за столовете Atoma са налични всички характеристики, които да я направят максимално удобна за използване и поддръжка. От надеждния механизъм за монтиране до отворите в ъглите на платформата, които не позволяват задържане на течности върху плота. Ако случайно разлеете питието си, докато подготвяте хранилките, няма да е нужно да премахвате цялото оборудване, за да излеете течността.

Черният елегантен дизайн с името на продукта в центъра на плота е просто допълнителен плюс на практичната маса за фидер стол FlatWORK.

Видео

Препоръчани продукти