• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Калъф Delphin Dravec Soft 115cm

Наличност:
В наличност
Модел:
430407115
Производител:
DELPHIN
Цена
38.00лв.
с ДДС 38.00лв.

Описание

Калъфът SOFT е добавен към спининг сериите DRAVEC, като този калъф ще защитава идеално ценното ви оборудване. Вътрешната част на калъфа е подсилена от тънък, но устойчив слой от пяна, покрит с найлонов плат, така че да не се притеснявате за своята спининг въдица.

Външната част е изработена от комбинация от черен и забележителен оранжев цвят, като тази комбинация веднага ще бъде разпозната от всеки любител на нашата серия DRAVEC. Този материал е лесен за почистване и калъфът се затваря от двупосочен цип, преминаващ по цялата му горна част, така че поставянето на въдиците в калъфа изобщо няма да бъде трудно.

Плъзгачите на ципа са с масивни пластмасови връзки. Калъфът не е по-широк в долната си част, което означава, че е проектиран за съхранението на една въдица и макара. Калъфът е с наистина добра изработка, като ние сме използвали висококачествен и здрав материал и неговото съшиване също е с високо качество. Когато отивате на риболов, можете да използвате дръжката, за да носите калъфа, или можете да добавите презрамка, за да носите калъфа на рамо.

DRAVEC SOFT ще бъде страхотен помощник на лодката или при обиколката на любимите места за риболов. 

Технически параметри:

  • DRAVEC SOFT 115см
  • Размер: 120x22x9см

Вижте още:

Видео

Препоръчани продукти