• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Троен калъф за фидер въдици Delphin ATOMA Triple 130 см

Наличност:
В наличност
Модел:
101001527
Производител:
DELPHIN
Цена
164.00лв.
с ДДС 164.00лв.
на 12 вноски по 16.14 лв.

Описание

Калъф с 3 отделения от марката Delphin, който е майсторски изработен, за да отговори на изискванията дори на най-взискателните фенове на фидер риболова.

Той е проектиран в типична бургундско-черна комбинация, характерна за фидер продуктите на серията ATOMA. Страничните и долните стени на калъфа са добре подплатени, което гарантира транспорт без натиск върху въдиците, напълно обезопасени. Всяко отделение има отделен отвор с цип, така че въдиците да са отделени една от друга и предпазени от повреда.

Всяко отделение има и подплатени джобове за съхранение на въдиците, които също могат да бъдат идеално фиксирани с велкро ленти. Въдиците, съхранявани и фиксирани по този начин, винаги ще останат на мястото си, независимо какво се случва.

Предимството на калъфа ATOMA се крие и във факта, че пръчките са поставени вътре с макарите нагоре. Основното предимство на такава система е, че макарите не влизат в контакт със земята при пускане на калъфа. В резултат на това те са по-добре защитени и вероятността да бъдат повредени е сведена до минимум.

Отстрани има и два джоба с цип. Единият от тях е изключително дълъг и може да се използва за съхранение, например, на дръжка за кеп или различни държачи за въдици и други аксесоари за фидер. В допълнение, от външната страна са пришити друг джоб и стягаща лента с клипс. Можете да използвате този джоб за транспортиране, например, на друга въдица, стойка за въдици или други аксесоари.

От другата страна на калъфа има по-малък джоб с цип, идеален за тръбата, в която носите фидер накрайниците си. Калъфът е ушит от много издръжлива и здрава материя, която устоява на износване и поврежда. Частите в бордо са изработени от водоустойчива, висококачествена материя, която лесно издържа на по-леки дъждове.

Delphin ATOMA има презрамка с регулируема дължина и подплата, но също така е оборудвана с дръжки, които улесняват транспортирането. Качествените ципове с дърпачи, интересният дизайн и детайлната изработка правят този калъф не просто много ефективен, но и изключително практичен. 

Технически параметри:

  • Модел: Puzdro Delphin ATOMA Triple 360-3
  • Външна дължина на калъфа: 132 см
  • Дължина на страничния джоб: 110 см
  • Дължина на джоба за накрайници: 66 см 
  • Частта за въдиците: 360см / 3 бр

Видео

Препоръчани продукти