• ЗА ВЪПРOСИ

  +359 878 977 988

 • Дoставка

  До 2 дни със Спиди или Еконт

Легло Delphin EF8 EasyFlat

Наличност:
Очаква доставка
Модел:
410095912
Производител:
DELPHIN
Цена
320.00лв.
с ДДС 320.00лв.
на 12 вноски по 31.50 лв.

Описание

Този модел е доказателство, че дори и походното легло с 8 крака не е нужно да струва цяло състояние. EF8 е входен модел на удобните походни легла, които са изключително стабилни, благодарение на своите крака. Размерът на матрака е 195x75 см. Краката, са монтирани върху сферични връзки, така че регулирането по неравномерен терен не е проблем.

Горната част на матрака е изработен от компактна поларена материя в цвят каки, която е удобна, мека и топла. подложката също е изработена от полар, но в черен цвят. Твърдостта на матрака може да се регулира в долната и горната част, чрез пристягането на здраво въже, което е разположено по неговата дължина. Горните крака, в частта за главата, се фиксират чрез байонетен щифт, така че да няма нежелано накланяне.

Височината на базовата позиция е 33 см, а след издърпването на телескопичните крака, височината става 43 см. След като сгънете леглото, можете да го фиксирате чрез демонтируем ремък с пластмасова скоба.

Технически параметри:

 • Размер на матрака: 195x75см
 • Височина на леглото 33-43см
 • Товароносимост: 170кг
 • Фиксирана става: не
 • Подсилване на средната част: не
 • Подсилване на частта на главата и краката: да
 • Тегло: 8,9кг
 • Размер при транспорт: 75x74x30см

Имате нужда от удобно и стабилно походно легло? Delphin EF8 EasyFlat отговаря на най-високите ви изисквания и дори ще се вмести в почти всеки бюджет. Здравата метална конструкция по никакъв начин не повишава неговото тегло. Моделът тежи точно 8.9кг, но издържа натоварване до 170кг. Леко и супер компактно в сгънато състояние, няма да ви затрудни, ако се наложи да го носите по неравни терени до мястото на риболов.

Супер комфортен двулицев матрак

Леглото Delphin EF8 е оборудвано с изключително удобен матрак, като размерът на легловата част е 195 х 75см. При спане в полеви условия не е нужно да изпитвате какъвто и да е дискомфорт. Ще имате достатъчно площ, за да почивате пълноценно, без да се събуждате схванати и с болки по цялото тяло.

Плътността на матрака е идеална, а твърдостта му може да се регулира чрез издърпване на въжето, разположено по цялата му дължина. Регулируемата твърдост на леглото го прави универсално решение за риболовци с различно телосложение и различни предпочитания относно твърдостта на легловата база.

И понеже край реката нощем е прохладно и се усещат неприятни течения, производителят е добавил покритие от топла поларена материя. Поларът е уникален синтетичен материал, който е винаги с приятна на допир температура и запазва топлината на тялото през цялото време. Горната част на облицовката е с цвят каки – класическият камуфлажен цвят от шаранджийската серия на Делфин. От долната страна е добавен черен полар, върху който замърсяванията няма да си личат.

Здрави и стабилни крака с регулируема височина

Струва си да инвестирате в качествено шаранджийско легло с 8 крака. Броят на краката допринася за равномерното разпределение на тежестта на лежащия, включително върху неравни терени. Широката основа на всеки крак дава максимална стабилност на леглото.

Опцията за регулиране на височината  е сред основните достойнства на Delphin EasyFlat 8. Краката могат да се фиксират в различна позиция, така че височината на кушетката да варира от 33 до 43см. Възможно е също да се регулира наклонът на краката, благодарение на сферичните връзки, чрез които те са монтирани върху конструкцията.

Вижте още:

Видео

Препоръчани продукти