• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Стол с мемори пяна Delphin GRANDER Memory

Наличност:
В наличност
Модел:
101001529
Производител:
DELPHIN
Цена
300.00лв.
с ДДС 300.00лв.
на 12 вноски по 29.53 лв.

Описание

Иновативен стол, проектиран (от горе до долу) от дизайнерите на марката Delphin. GRANDER се характеризира със своите сложни ергономични елементи и осигуряване на максимален комфорт. Облегалката, както и седалката са изработени от комбинация от части от мемори пяна и плътни подплатени дунапрени, покрити със здрава материя. Именно тази комбинация създава много интересен дизайн, който надхвърля визията на стандартните столове, които сте виждали досега. Изключително удобен е благодарение на частите, оборудвани с т. нар. "мемори пяна". Мемори пяната винаги се адаптира към гръбначния ви стълб и перфектно го обхваща. Наклона на облегалката може да се регулира за максимално удобство. Разбира се, стола е оборудван с телескопични крака с надеждна система за заключване, така че няма риск краката да се сгънат под вас. Всички крака са снабдени със здрави шарнирни пети, които винаги се адаптират перфектно към терена и предотвратяват потъването на креслото в по-мека почва или кал. Благодарение на телескопичния механизъм на краката можете лесно да регулирате стола, за да пасне веднага на терена. Здравата конструкция гарантира отлична стабилност и лесно може да се справи дори с по-тежки рибари.

Платът, използван за този стол, е силно устойчив на износване или разкъсване чрез замърсяване или повреда. Но ако трябва да се замърси, можете удобно и лесно да го почистите с четка и топла вода.

Delphin GRANDER е просто оригинален стол с отличителен дизайн, който превръща всеки риболов в заслужено релаксиращо изживяване.

 

Технически параметри:

Размери на седалката: 55х54 см

Височина на облегалката: 70 см

Височина на седалката: 35-50 см

Тегло: 6,3 кг

Размери в сгънато положение: 75x65x20 см
Видео

Препоръчани продукти