• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Люлка Delphin C-RADLE XXL

Наличност:
В наличност
Модел:
955001035
Производител:
DELPHIN
Цена
230.00лв.
с ДДС 230.00лв.
на 12 вноски по 22.64 лв.

Описание

Изключително просторна, удължена версия на модела Delphin C-RADLE, този XXL е проектиран за най-големите шарани или амури. Моделът е изграден върху проверена ножична система на конструкцията за отваряне/затваряне. Това прави тази люлка изключително здрава и едновременно с това, много компактна.

Този модел е и разширен, благодарение на телескопичните му крака, което позволява задаване на необходимата височина, или изравняването спрямо неравномерен терен. Конструкцията е изработена от тръби, с диаметър от 20 мм. Бързо съхнещото и лесно за поддръжка легло е изработено от гумиран материал. В ъглите на долната част на люлката има два изхода за изтичаща вода.

Тези изходи са оборудвани със затваряща се система DROP в долната им част. Тази система предлага две опции на рибарите – дали водата, след като бъде налята в люлката, да изтича бързо или системата да бъде затворена, и водата само леко ще капе. Благодарение на това, уловът може директно да бъде потопен във вода. Системата DROP и постоянното капане на водата ще предотврати прегряването на водата и уловената от вас риба няма да бъде застрашена.

В горната част на люлката, има гумирано покривало, с отвор. То се фиксира от едната си страна чрез Велкро ленти. Благодарение на зашитата вътре пяна, има възможност да позирате с улова си, докато сте застанали на колене върху покривалото. Люлката има и текстилна дръжка за лесно транспортиране.

Технически параметри:

  • Размер на ваната: 120х55см
  • Максимална височина на люлката: 50см
  • Минимална височина на люлката: 40см
  • Размер при транспорт: 128x57см
  • Не препоръчваме да държите повече от 15 см ниво на водата от дъното на леглото.

Грижата за улова е от жизнено важно значение – буквално. Дните, когато рибата се откачваше от куката в скута, поставена върху мокра кърпа, са в историята. Днес се оценява факта, че ценните екземпляри трябва да се третират като такива. С покупката на висококачествената шаранджийска люлка Delphin C-RADLE ще осигурите на прекрасния трофей отношението, което той заслужава.

Какво представляват люлките за шарани и за какво се използват?

Люлките за шаран са новата подобрена версия на традиционната постелка/дюшек, която повечето шаранджии имат като част от риболовните си принадлежности. Те са проектирани да държат безопасно и сигурно шарана, докато бъде откачен от куката. Също така улесняват процеса на връщане на рибата във водата. Ако искате да бъдете любезни към своя улов (и трябва), тогава люлката е достойна инвестиция.

Сред шаранджийските люлки има два основни дизайна. Най-разпространен е моделът хамак, към който принадлежи и люлката C-RADLE на Делфин. При него тежестта на шарана се поема и задържа между ръбовете на рамката – точно както при хамака. Предимството се състои и в сгъваемият дизайн на модела.

По същество люлката представлява голямо подплатено легло, върху което трофеят лежи, докато куката бъде извадена безопасно от устата му. Тя е предназначена да защити рибата от нараняване и е по-добра от обикновения дюшек.

Като се замислите, в естествена среда, теглото на шарана е поддържано от всички страни във водата. Ползите от премахването на директния натиск върху една точка от тялото на рибата са очевидни. Това важи особено за по-тежките екземпляри. Когато използвате люлка, ще откриете, че шараните са по-спокойни и по-лесни за откачване.

Сгъваемата люлка за шаран C-RADLE е идеален избор по много причини. Тя е универсална и с модерен дизайн. В сгънато положение е по-удобна за носене, а рибата е защитена от дебелата подложка от пяна, фиксирана в основата. Същевременно е възпрепятствана да избяга на брега чрез подплатени високи странични стени. Теренът също може да бъде проблем, затова нашият модел е допълнен с телескопични крака, които позволяват изравняване спрямо неравномерен терен.

Вижте още:

Препоръчани продукти