• ЗА ВЪПРOСИ

  +359 878 977 988

 • Дoставка

  До 2 дни със Спиди или Еконт

Фидер чанта Delphin ATOMA size XL

Наличност:
В наличност
Модел:
420230100
Производител:
DELPHIN
Цена
120.00лв.
с ДДС 120.00лв.
на 12 вноски по 11.81 лв.

Описание

Специалните чанти за захранка ATOMA са проектирани след дискусии с нашия тестер, Якуб Шабата, който е шампион на Република Чехия по фидерен риболов. Чантата е настина практична и компактна. Тя има всичко, което една добра чанта за захранка трябва да притежава. В горната ѝ част има отделение с цип. Това отделение има разделител, чиято позиция може да се промени, като то се закрепва към стените на чантата с велкро лепенки.

Под това отделение има по-голяма част. Достъпът до нея се осъществява от предната част на чантата. В отделението ще намерите две практични кутии за различни риболовни принадлежности. От двете страни на чантата има джобове. Един от тези джобове има термо изолиран предпазен слой, благодарение на който в него можете да съхранявате жива стръв.

Разбира се, джобът се представя изключително добре, ако добавите в него охлаждащ агент, като охладителен елемент за хладилна чанта. Това пространство е идеално за съхранение на червеи през целия ден. Ако ловите риба само с царевица, можете да съхранявате охладена бирата си там. Вторият страничен джоб е с класическа конструкция и е проектиран за съхранение на различни по-малки принадлежности.

Чантата ATOMA може да се носи чрез практична дръжка в нейната горна част или чрез презрамка, която е включена в доставката. Чантата е с наистина добра изработка и тя има масивни ципове с пластмасови елементи за дърпане. Можете да закупите и допълнителни кутии за вашата ATOMA, които са маркирани с В-06.

Технически параметри:

Модел: Delphin ATOMA размер L

 • Размер: 41х25х20см
 • Размер на горното отделение: 28x23x7cm
 • Размер на пластмасовата кутия: 275x180x42mm (възможност за закупуване на кутии B-06)
 • Размер на страничните джобове: 19x13x7см

Модел: Delphin ATOMA размер XL

 • Размер: 41х30х25см
 • Размер на горното отделение: 28x23x7cm
 • Размер на пластмасовата кутия: 27x18x4cm (възможност за закупуване на кутии B-06)
 • Размер на страничните джобове: 20х25х7см

ATOMA size XL е перфектна чанта за захранка на DELPHIN, която ще гарантира правилното съхранение на вашите смеси. Всички любители на фидерния риболов ще се впечатлят от функционалния дизайн на вътрешните отделения и външните ѝ джобове. Водоотблъскващата, износоустойчива материя на външната част се допълва от меката подложка от полипропилен във вътрешността. Удобна и здрава – всичко, което ви е нужно.

Как да съхраните захранката си свежа и прясна?

Ключов момент при съхранение на бойлите в добро състояние е изборът на приспособление за тяхното съхранение. За съхранение и пренасяне на захранките до мястото на риболов най-често се използват два вида пособия – твърди кутии и меки чанти. И двата съда имат своите предимства, но чантата превъзхожда със своята лекота и възможност за сгъване до компактни размери, когато е празна.

Хладилните чанти са едни от най-важните компоненти на риболовната екипировка. В това отношение чантата ATOMA предлага едни от най-модерните дизайнерски решения. Налице са предно и горно отваряне, за да се постигне бърз достъп до необходимите рибарски такъми. С добавянето на охлаждащ агент, риболовците могат да съхраняват червеи и други продукти, изискващи специална температура на съхранение.

Допълнително предимство на охлаждащата система е възможността да държите в чантата собствената храна, напитки, медикаменти и т.н. Огромният брой джобове ви позволяват да организирате много добре различните видове съхранявани продукти. Със сигурност не бихте желали да държите своите сандвичи в близост със смеси със силна миризма и с червеи.

Термоизолиран защитен слой

Термоизолацията във вътрешността на Атома поддържа дълго оптимални температури. В същото време е впечатляваща и здравината на цялата структура. Сакът е изработен от устойчива на слънчеви лъчи и опън материя. Шевовете са изключително здрави, както и циповете на всяко отделение.

Не бива да подценяваме и визията на Delphin ATOMA size XL. Комбинацията от червено и черно е една класически мъжка конфигурация от цветове. Налични са две дръжки за максимално удобно пренасяне – къса и дълга. Късата ви позволява да сваляте и премествате чантата по-лесно в автомобила, а дългата - да я носите, без да ангажирате ръцете си.

Вижте още:

Видео

Препоръчани продукти