• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Универсална спининг чанта EVAREA Atak

Наличност:
Очаква доставка
Модел:
101000684
Производител:
DELPHIN
Цена
116.00лв.
с ДДС 116.00лв.
на 12 вноски по 11.42 лв.

Описание

Delphin EVAREA ATAK! с размер 50x30x30cm е универсална рибарска чанта от синтетична материя с правоъгълна форма, която принадлежи към серията ATACK!, използвана за съхранение на различни риболовни принадлежности. Чантата е изработена от твърд EVA материал и запазва формата си.

Чантата е черна с оранжев цип, който затваря сивия капак. Долната част е изработена от водоустойчива  материя и ако нещо се разлее вътре, то си остава в чантата. Ако поставите торбата върху мокра повърхност, тя ще остане суха отвътре. Чантата се пере отвътре и отвън. Има черна презрамка, както и държачи за въдици, държачи за клещи и т.н.

Технически характеристики:

  • Размери: 40х26х26см
  • Вместимост: 22,5л

Универсалната спининг чанта дава възможност на риболовеца да вземе със себе си всичко необходимо за риболова, без да претоварва багажа, включително неща, които вероятно няма да му бъдат нужни при настоящия излет. EVAREA Atak е идеалната симбиоза между чанта и кутия за риболовни принадлежности. Изработена от твърд EVA материал, тя запазва формата си и гарантира безопасно съхранение на дори най-фините компоненти.

Защо е задължително да използвате специална спининг чанта?

Едва ли е нужно да ви казваме, че риболовните принадлежности изискват внимателно боравене и поставянето на всички принадлежности в пътна чанта е много, много лоша идея. Пристигайки на мястото на риболов, ще откриете, че кордата е размотана и оплетена, куките са закачени за всичко, което можете да се хване, а примамките са разпръснати из цялата чанта.

Опитният рибар не би допуснал такава грешка. Той автоматично ще събира принадлежностите си в чанта или кутия, използвайки рационално всяко отделение. Така че нашият съвет се отнася за начинаещи рибари и тези, които искат да разберат по-подробно тънкостите на изящното изкуство на риболова.

Каква трябва да бъде чантата за риболов?

Изберете чанта от дебел, водоустойчив материал, каквато е EVAREA Atak. Дори ако вашата сръчност е достойна за олимпийски медал и никога не изпускате чантата си във водата, винаги има висока влажност в близост до водоемите и съдържанието на чантата може да се овлажни. Дъждът също е фактор, за който трябва да се помисли.

Дизайнът е елемент, заслужаващ внимание, а що се отнася за броя на отделенията и външните джобове, тук важи правилото: колкото повече, толкова по-добре. Големият брой отделения дава възможност за отлична организация на риболовните инструменти и спининг монтажи. Когато намирате бързо нужния детайл, времето за фактически риболов е повече, а следователно и шансовете за добър улов.

Риболовната чанта трябва да има отделения за кутии – колкото повече, толкова по-добре. Малките кутии могат да се използват както заедно с чанта, така и самостоятелно. Освен това няма нужда да пълните чантата до краен предел всеки път, когато отивате на риболов. Определяйки вида на риболова, който ще практикувате, можете да променяте съдържанието на чантата си.

Вижте още:

Видео

Препоръчани продукти