• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Палатка Delphin C3 LUX ClimaControl Carpath

Наличност:
Очаква доставка
Модел:
101000356
Производител:
DELPHIN
Цена
740.00лв.
с ДДС 740.00лв.
на 12 вноски по 72.84 лв.

Описание

Тази е палатка C-3 LUX CARPATH, е предназначена и за най-капризните рибари. Изключително здравата конструкция, с три ребра, гарантира безкомпромисна стабилности при всички атмосферни условия. Заедно с използвания плат с най-високо качество и напълно покрити ръбове, палатката може да устои на силни бури, вятър и големи количества дъжд. Неоспоримото предимство на палатката е плата с популярната щампа CARPATH, която със сигурност ще удовлетвори изискванията на всички фенове на този оригинален камуфлаж. Благодарение на размерите на палатката, в нея лесно могат да се поберат 2 походни легла, като ще остане и достатъчно пространство за движение, но и за багаж и друго оборудване, необходимо за комфортния престой до водата. Ако се наложи, във вътрешността могат да се поберат и 3 походни легла. Разбира се, има и две дръжки за фиксиране на пръчките, но и голямо платнище, което осигурява защита от слънцето или дъжда. Вътре има 2 куки на тавана на палатката за закачане на лампа.

Палатката C-3 е с иновативна система CLIMA CONTROL (Контрол на климата), проектирана от дизайнерския отдел на марката Delphin. Системата се състои от два отвора за проветрение, разположени на срещуположни страни (над предната врата и над задния прозорец). Благодарение на тази гениална система е възможно осигуряването на циркулацията на въздух в палатката, когато проветряването през големите прозорци е невъзможно. Със сигурност ще оцените нейните предимства, най-вече през нощта, когато системата подпомага за понижение на конденза по вътрешните стени. Освен това, цялата система може да се използва лесно от вътрешността на палатката.

Възможно е да закупите комплект от предни пластмасови покривала за прозорци (които представляват стандартни мрежи срещу комари с покритие с плат) за палатката C-3, които са прозрачни. Можете да закупите и покривало, което ще повиши термичната устойчивост и по този начин, изолационните свойства на самия корпус.

Палатката се предлага с основен под, който е фиксиран с качествен цип по целия периметър на палатката. Оттук насетне, няма опасност от нежелани посещения от гризачи или замърсявания на палатката! Освен това, можете да закупите и дебел гумен под за палатката.

C-3 LUX CARPATH е безкомпромисна платка, която ще удовлетвори изискванията дори и на най-взискателните рибари и благодарение на нея, всяка риболовна експедиция ще бъде възможно най-комфортна.

 

Технически параметри:

Външен размер: 300x320x175cm

Височина на палатката: 175cm

Дължина на носа: 60cm

Транспортни размери на палатката 130x30x30cm

Тегло на палатката: 13 kg

Транспортни размери на покривалото: 60x20x20cm

Тегло на покривалото: 4 kg