• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Чадър Delphin със странична тента

Наличност:
В наличност
Модел:
435001ZEL
Производител:
DELPHIN
Цена
125.00лв.
с ДДС 125.00лв.
на 12 вноски по 12.30 лв.

Описание

Този чадър със странична тента е идеален подслон за кратки риболовни пътувания. Предназначен е да предпазва от слънце, вятър и дъжд. Чадърът и страничните стени са направени от найлон. Шевовете се залепени с лента, за да осигурят водоустойчивост. Предлага се разширена странична стена, която може да се монтира на чадъра с цип около козирката.

Долната част на страничната стена е снабдена с колчета, които трябва да бъдат закрепени към земята с щифтове, те са включени в опаковката. Парче материал покрива циповете, така че чадърът да е напълно водоустойчив. Височината и ъгълът могат да се регулират.

Технически параметри:

  • Максимална височина на чадъра (горната част ): 2 m
  • Максимална височина ( странична тента): 1,8 m
  • Диаметър на капака: 250 cm
  • Материал: найлон

Изборът на добър чадър за риболов е сложна и отговорна задача. Това предполага да се обърне внимание на множество фактори и да се предвидят редица вероятни проблеми, които чадърът би могъл да разреши. Качеството на екипировката, както и нейните работни възможности, определят в голяма степен дали риболовът ще бъде приятно занимание и доколко ще бъде успешен.

За какво трябва да помислите преди да изберете чадъра?

Чадърът на словашката марка Delphin е един от най-добрите представители на своя клас. Трудно е да си представим, че бихте съжалявали за избора си, ако заложите на него, но не приемайте думите ни на доверие. Нека разгледаме как той отговаря на съществените изисквания на риболовците.

Струва си да отговорим на въпроса за какво изобщо са нужни специални чадъри за риболов? На първо място, риболовът не е само активно преследване на рибата. Той включва множество дейности до водоема - подготовка на такъмите, приготвяне на храна, хранене и т.н. И понеже тези дейности се осъществяват на открито, метеорологичните условия са ключов фактор за тяхното осъществяване.

Лошото време – дъжд, студ, вятър, всичко това може да провали едно дълго подготвяно риболовно мероприятие. Ето защо трябва предварително да се помисли за създаването на сигурно и комфортно убежище от капризите на времето. С избора на качествен чадър с тента какъвто е моделът на Delpin, вие си осигурявате закрила от дъжд, жарко слънце и ледения вятър, който присъства край естествените водоеми.

Особености и предимства на чадърите за риболов

Нека преди всичко направим разграничение между чадърите за риболов и тези, преназначени да осигурят сянка в дворове и заведения на открито. Макар големината на купола им да е почти еднаква, за изработката са използвани различни материали. Чадърът за рибарски цели има здрава конструкция, проектирана да устои на силни пориви на вятъра, проливен дъжд и дори сняг.

Материята има отлична влагоустойчива структура. Шевовете са подсилени от допълнителни ленти, за да не може водата да проникне през миниатюрните отвори. Тъканта е изработена на основата на найлон, за да бъде максимално лека, но същевременно влагонепропусклива и устойчива на скъсване. Найлоновата тъкан е издържана предимно в тъмни тонове, за да осигури добра слънцезащита.

Наличието на странични стени, каквито виждаме при нашия шаранджийски чадър с тента, превръщат съоръжението в отличен заместител на палатката и шатрата за къмпинг. Страничната стена защитава успешно от вятър и проливни дъждове. Тъй като вятърът и дъждът не са постоянно явление, производителят е осигурил възможност за опционално използване на тентата.

Тя може да се монтира само при нужда, така че да се осигури добра циркулация на въздух в тихо и слънчево. Добавянето на страничната стена става посредством цип. Ципът създава стабилна и непрекъсната връзка, каквато не би могла да се постигне с други укрепващи приспособления – копчета, връзки, велкро ленти и др.

Височината и наклонът на качествения рибарски чадър подлежат на регулиране. Тази чудесна опция дава възможност да се персонализира заслона спрямо моментните метеорологични условия, ръста на ползвателите и техните предпочитания. Чадърът на словашката марка Делфин има стабилна стойка със заострен връх, която може да се монтира здраво в дори твърда почва.

Транспортирането на чадъра не представлява проблем. За производството му са избрани леки материали, така че теглото му да не се повишава излишно. Здравият сгъващ механизъм и наличието на калъф ви позволяват да го приведете в компактно състояние за по-удобно транспортиране в багажника на автомобил или при носене в ръце.

Вижте още:

Видео

Препоръчани продукти