• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Легло Delphin FlatLUX

Наличност:
В наличност
Модел:
101000999
Производител:
DELPHIN
Цена
520.00лв.
с ДДС 520.00лв.
на 12 вноски по 51.19 лв.

Описание

Delphin FlatLux 8 е иновативен наследник на популярния модел AP8 FlatLux. Изключително просторното походно легло с плоска и изключително устойчива стоманена конструкция, без фиксираща връзка, неслучайно се смята за най-комфортния и луксозен модел сред походните легла за риболов. Големият размер от 205 x 95 cm осигурява истинска почивка по време на вашите риболовни излети.

Мек и здрав матрак с мъхеста повърхност в цвят каки гарантира изключителен комфорт. Цялостният дизайн е завършен от зелен 600D плат по ръбовете и черен полар с лого в зоната на главата. Освен това, матракът е допълнен със съвременни ергономични елементи, които подобряват неговия максимален комфорт.

В долната част има специален, перящ се материал, благодарение на който можете да легнете дори и с обувки и не е нужно да се притеснявате за неговото качество. Ако тази част се замърси, няма проблем да я почистите – тя е БЕЗПРОБЛЕМНА зона. Твърдостта на матрака може да се регулира в горна, средната и долната част чрез въжета. Които, за разлика от обикновено използваните гумени ленти, не се отпускат във времето.

От долната част, над механизма на връзката, матракът е защитен от подсилен здрав плат. Всеки чифт крака е с фиксираща система, така че няма опасност от нежелано обръщане или сгъване на краката при преместване на леглото. Освен това, вътрешните две двойки крака са с подсилена конструкция.

Здравите и гъвкави пети се адаптират към всеки неравен терен и предотвратяват потъването в мека почва. Височината на походното легло е 40 см, но след разгъването на телескопичните крака, неговата височина достига до впечатляващите 55 см!

Това походно легло предлага изключителен комфорт по време на лягане и ставане, но осигурява и много място за съхранение на багаж. Неговата тайна е във вътрешното пространство с цип, разположено под зоната на главата, където можете да сложите малки предмети, които винаги да бъдат на ваше разположение.

След сгъване, походното легло може да се фиксира в транспортна позиция чрез лента със здрава пластмасова закопчалка, която гарантира, че леглото няма да се разгъне по време на транспорт. Ако търсите най-удобното походно легло, FlatLUX няма да ви разочарова.

Технически параметри:

  • Размери на матрака: 205х95см
  • Височина на леглото: 40-55см
  • Фиксираща връзка: не
  • Тегло: 13,5 кг
  • Транспортни размери: 95х85х32см

Вижте още:

Препоръчани продукти