• ЗА ВЪПРOСИ

  +359 878 977 988

 • Дoставка

  До 2 дни със Спиди или Еконт

Легло Delphin GT6 Carpath

Наличност:
В наличност
Модел:
410095960
Производител:
DELPHIN
Цена
320.00лв.
с ДДС 320.00лв.
на 12 вноски по 31.50 лв.

Описание

Когато проектирахме това легло, бяхме твърдо решени да създадем легло с шест крачета, което да е абсолютната противоположност на стандартните модели с тънки матраци и слаба конструкция. Нашият шезлонг с шест крачета има здрава конструкция, внимателно създадена за максимална сигурност, като прецизността при изработката на всеки детайл е гарантирана.

Носещата повърхност на крачетата е забележително здрава, но и гъвкава, което значи, че те могат да се нагласят спрямо силно неравни повърхности. Матракът е много удобен и е закрепен за основната конструкция с помощта на гумени каишки и допълнително подсилен плат. Така матракът става изключително устойчив на износване, което гарантира, че дори и след години на интензивна употреба ще изглежда добре и ще е удобен.

Изключителен комфорт – това са двете думи, които перфектно описват този шезлонг с интересен дизайн. Плътният матрак е изработен от комбинация от плат 600D с камуфлажна щампа CARPATH и прекрасен дебел слой от полар, който е поставен в средата и се простира към частта за главата. Снабден е с ремък с конектор, което прави и транспортирането му по-лесно. 

Така наречената UNIQ Bag чанта издига шезлонга на едно съвсем ново равнище и е включена в комплекта. Тя представлява чанта за пренасяне (20 см х 15 см), която е закрепена към съществуващите направени конектори. В нея можете да сложите мобилния си телефон или документи. Благодарение на универсалните ремъци с велкро закопчаване можете да я закачите на колана си или да я прикачите към конструкцията на шезлонга и така ще Ви е подръка по всяко време.

Камуфлажният дизайн CARPATH е уникална патентована шарка, която вплита в себе си стандартни камуфлажни шарки с шарки във формата на шаран. Този единствен по рода си дизайн е дело на Delphin и издига риболовните Ви принадлежности на съвсем ново ниво.”

Технически параметри:

 • Размер на матрака: 205x75см
 • Височина на леглото: 30-38см
 • Максимално тегло: 140кг
 • Фиксирана връзка: не
 • Усилена средна част: да
 • Тегло: 9,50 кг
 • Размер при транспорт: 80x85x30cm

Вижте още: