• ЗА ВЪПРOСИ

  +359 878 977 988

 • Дoставка

  До 2 дни със Спиди или Еконт

Легло Delphin GT8 Carpath

Наличност:
Очаква доставка
Модел:
410095965
Производител:
DELPHIN
Цена
400.00лв.
с ДДС 400.00лв.
на 12 вноски по 39.37 лв.

Описание

Изключително леко походно легло, с редова конструкция, благодарение на която, вашият риболовен излет ще се превърне в идеалното време за релакс. С осем крака, здравата конструкция, която е в основата на това походно легло, е изработена с внимание към всеки детайл. 

Носещата повърхност на краката е много здрава и гъвкава, което означава, че те могат да се регулират спрямо неравния терен. Двойката крака под главата е блокирана, така че не съществува опасност от нежелано движение. Има удобен матрак, който е поставен много внимателно върху конструкцията. Той е прикрепен към конструкцията чрез гумени ленти и допълнително подсилен плат.

В резултат на това, видимото износване на матрака е понижено, дори и след няколко години на употреба, като едновременно с това, той запазва своята стойност за употреба и комфорт. Висок комфорт – това са думите, които могат да се използват, за да опишат това интересно походно легло.

Дебелият матрак е изработен от комбинация от плато 600D, в комбинация с печат на Carpath и приятен мек вълнен слой, който е поставен на средата и достига до частта на главата. Той е оборудван с два колана, с конектори, от двете страни, което прави неговото транспортиране много по-лесно. 

Така наречената UNIQ Bag издига това походно легло на ново ниво и е включено в доставката. Тя представлява чанта за съхранение (20 х 15 см), която е прикрепена към вече монтираните конектори. Можете да поставите своя мобилен телефон и документи в нея. Благодарение на универсалните ленти, с велкро закрепване, можете да окачите чантата на колана си или да я преместите по конструкцията на леглото, така че винаги да Ви бъде под ръка. 

Технически параметри:

 • Размер на матрака: 205x80см
 • Височина на леглото 30-42см
 • Носеща способност: 190кг
 • Фиксирана връзка: не
 • Усилена средна част: да
 • Усилен размер на главата и краката: да
 • Тегло: само 9,40 кг
 • Размер при транспорт: 80x85x35cm

Уникален дизайн – камуфлаж, разработен и патентован от словашката марка

Една от първите особености на леглото DELPHIN GT8 Carpath, която привлича вниманието, е цветовата схема и десенът на покритието на матрака. Това е CARPATH camouflage – уникален, патентован от словашката компания дизайн, който съчетава маскиращ визуален ефект и щампи с форма на шаран, които заедно създават камуфлажната визия на десена.

Този уникален и неподражаем дизайн е изцяло разработен от Delphin и придвижва границите на вашето риболовно оборудване до съвсем ново измерение. И тук не говорим единствено за визуален ефект, но и за повишена функционалност. Матракът е подсилен с допълнителна тъкан, която предотвратява неговото провисване.

Двуслойната структура на лежащата част гарантира дългосрочно използване на леглото в екстремни метеорологични условия. Благодарение на здравото укрепване на матрака към металната рамка и неговата собствена здравина, шаранджийското походно легло придобива невероятно голяма товароносимост. По този начин производителят изключва всички ограничения относно теглото на хората, които ще използват техните продукти.

Уникалната конструкция, разположена върху цели 8 крака ( 4 двойки), дава възможност за здраво фиксиране на рибарското легло върху каменисти и неравни терени. Лекотата на сгъване и разгъване на този модел, го прави предпочитан от рибарите, харесващи динамиката на риболова. Максимално бързо ще можете да преместите лагера си от едно място до друго, защото DELPHIN GT8 придобива изключително компактни размери в сгънато състояние.

Вижте още:

Препоръчани продукти