• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Спален чувал Delphin Zona: FATRA

Наличност:
В наличност
Модел:
410096010
Производител:
DELPHIN
Цена
216.00лв.
с ДДС 216.00лв.
на 12 вноски по 21.26 лв.

Описание

Топъл и удобен, спалният чувал FATRA няма да позволи да замръзнете докато спите по време на риболовните си приключения. Външният слой на спалния чувал е изработен от устойчив и приятно мек найлонов материал, в цветова комбинация от каки и черно. Вътрешната част е изработена от мек черен полар. Между тези два слоя има слой от топъл микрофибър.

Иновацията в този спален чувал е вградената възглавница, чийто обем може да се регулира според вашите нужди, като по продължение на пълнежа, има цип. Можете да влезете в спалния чувал от която и да е страна, тъй като има ципове както в лявата, така и в дясната страна.

Благодарение на циповете от двете страни, няма да бъде проблем да изскочите бързо от спалния чувал, в случай на клъвване. Циповете са защитени, така че те няма да позволят на топлината да избяга от вътрешността и няма да позволят на студа да навлезе в него. Циповете са фиксирани с Велкро, което ги предпазва от нежелано отваряне.

FATRA ще застане неподвижно върху походното легло, благодарение на своята тройна система за фиксиране - има ремък с пластмасова катарама в средната част, а в краищата, има маскировки, които могат да се поставят върху походното легло. Допълнителен топлинен комфорт може да бъде постигнат чрез поставянето на летния спален чувал ATRA, който може да бъде закупен отделно.

Спалният чувал има вътрешна система на фиксиране, така че вътрешната му част да не се върти или усуква, така че да ви осигури страхотен сън, дори и в най-студените нощи. Спалният чувал се доставя в практичен калъф, с фиксатор, обезопасен от пластмасов клипс.

Технически параметри:

  • Размер: 220х90см
  • Тегло: 3,15кг
  • Размер при транспорт: 56x35см

Вижте още: