• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Спален чувал Delphin Zona: FATRA

Наличност:
Очаква доставка
Модел:
410096010
Производител:
DELPHIN
Цена
240.00лв.
с ДДС 240.00лв.
на 12 вноски по 23.62 лв.

Описание

Топъл и удобен, спалният чувал FATRA няма да позволи да замръзнете докато спите по време на риболовните си приключения. Външният слой на спалния чувал е изработен от устойчив и приятно мек найлонов материал, в цветова комбинация от каки и черно. Вътрешната част е изработена от мек черен полар. Между тези два слоя има слой от топъл микрофибър.

Иновацията в този спален чувал е вградената възглавница, чийто обем може да се регулира според вашите нужди, като по продължение на пълнежа, има цип. Можете да влезете в спалния чувал от която и да е страна, тъй като има ципове както в лявата, така и в дясната страна.

Благодарение на циповете от двете страни, няма да бъде проблем да изскочите бързо от спалния чувал, в случай на клъвване. Циповете са защитени, така че те няма да позволят на топлината да избяга от вътрешността и няма да позволят на студа да навлезе в него. Циповете са фиксирани с Велкро, което ги предпазва от нежелано отваряне.

FATRA ще застане неподвижно върху походното легло, благодарение на своята тройна система за фиксиране - има ремък с пластмасова катарама в средната част, а в краищата, има маскировки, които могат да се поставят върху походното легло. Допълнителен топлинен комфорт може да бъде постигнат чрез поставянето на летния спален чувал ATRA, който може да бъде закупен отделно.

Спалният чувал има вътрешна система на фиксиране, така че вътрешната му част да не се върти или усуква, така че да ви осигури страхотен сън, дори и в най-студените нощи. Спалният чувал се доставя в практичен калъф, с фиксатор, обезопасен от пластмасов клипс.

Технически параметри:

  • Размер: 220х90см
  • Тегло: 3,15кг
  • Размер при транспорт: 56x35см

Ако си търсите качествен и удобен шаранджийски спален чувал, то Delphin FATRA ще надхвърли дори най-високите ви очаквания. Благодарение на уникалната композиция от материали, ще се радвате на невероятна топлина дори в най-студените нощи край реката. Чувалът е лек и се сгъва до компактни размери, за да не се лишавате от него, поради липса на място в багажника.

Трислойна структура за максимален комфорт

Спалният чувал от серията ZONA Comfort на DELPHIN печели почитатели с трислойната си структура. Външният слой е изработен от лека и приятна на допир синтетична материя, която не позволява проникването на влага към вътрешността. Тя също така ефективно предотвратява излизането навън на топлината, генерирана от човешкото тяло.

Вътрешният слой, този който влиза в допир с тялото, представлява мек и топъл полар. Поларът също е синтетична тъкан, изпъкваща с това, че не се влияе от околната температура. Това означава, че когато се пъхнете в меката и топла постелка, няма да изпитате студ. Не се налага да затопляте завивката с тялото си. Ще се потопите директно в приятна мека топлина.

Средният слой изпълнява ролята на температурна бариера между външния и вътрешния, а същевременно прави чувала много по-мек и удобен. Понякога на риболовците се налага да спят директно на пода на палатката, а понякога и на голата земя. Можете да го направите, ако обстоятелствата ви принудят. Сутрешната слана няма да проникне до вас, благодарение на найлоновата материя.

Дизайн, гарантиращ удобство

Дизайнът на спален чувал FATRA следва стандартните параметри на този тип туристическа екипировка, но са налице и множество подобрения. Едно от подобренията, които ще променят възгледите ви за спалните чували, е вградената в структурата му възглавница. Нейният обем подлежи на персонализиране, така че всеки да постигне собствените си очаквания за комфорт.

Осигурени са фиксиращи ленти за стабилно закрепване на чувала върху походно легло. Благодарение на тях, чувалът няма да се измества и усуква, когато се обръщате и по този начин ще бъдете винаги готови да излезете за секунди от топлата постеля. Шаранджийският спален чувал  Фатра се доставя заедно с удобна чанта за съхранение.

Вижте още:

Видео

Препоръчани продукти