• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

EVA чанта за кеп и карп сак Delphin WetNET

Наличност:
В наличност
Модел:
101001615
Производител:
DELPHIN
Цена
28.00лв.
с ДДС 28.00лв.

Описание

Delphin WetNET Keep е водоустойчива чанта, специално проектирана за съхранение и транспортиране на мрежи за задържане или на глави на кепове. EVA материалът, от който е изработена чантата, я прави напълно водоустойчива. Благодарение на това, тя е подходяща за пренос на мокри мрежи, без опасност от протичане на вода върху друго оборудване или в автомобила.

Предимството на този материал е, че той не поглъща неприятни миризми и не им позволява да излязат след затваряне на чантата. Освен това, материалът е много лесен за прана и е здрав, като благодарение на това, WetNET запазва своята форма при всички обстоятелства. Дръжките са проектирани от солидна пластмаса и те са разположени по външната стена на чантата, така че да не пречат при опаковането на мрежата.

Благодарение на тази система, манипулациите и транспорта са много удобни. Delphin WetNET Keep е проектирана в неутрален зелен цвят с черни елементи, като по този начин тя се слива идеално с околността и представлява изключително практическа част от риболовната екипировка.

Технически параметри:

  • Размер: 45x45x10cm
  • Обем: 20L

Видео

Препоръчани продукти