• ЗА ВЪПРOСИ

    +359 878 977 988

  • Дoставка

    До 2 дни със Спиди или Еконт

Колчета Delphin KL Peg set /10 бр

Наличност:
Очаква доставка
Модел:
436007900
Производител:
DELPHIN
Цена
26.00лв.
с ДДС 26.00лв.

Описание

Универсален набор от 10 колчета за палатки или биваци. Този комплект се съхранява в практична велкро чанта. Тези колчета са много издръжливи. Основата се състои от стоманена пръчка с диаметър 7 мм. В долната част на колчето има връх с резба, която позволява да пробие дори и най-твърдата почва.

Горната част на колчето е изработена от изключително твърда черна пластмаса. Стоманената част преминава през дръжката за, което гарантира изключителна устойчивост.

Технически параметри:

  • Дължина на колчето: 20,5 см
  • Диаметър на стоманената част: 7 мм
  • Дължина на резбата: 7 см
  • Височина на PVC дръжката: 4 см
  • PVC скоба ширина: 5,5 см

Предлагаме ви 10 броя висококачествени колчета за палатки от серията Delphin KL Peg set. С тяхна помощ ще можете да фиксирате здраво своята туристическа или рибарска палатка на всякакви терени с желаната лекота. Изработени от висококачествена стомана, те са дълготрайно и надеждно решение за фиксиране на всякакви биваци и временни заслони. Могат да се използват с всички модели палатки на Делфин, както и с продукти на други марки.

Особености на колчетата за фиксиране на палатка

Колчетата са слабо забележим, но съществен детайл от конструкцията на палатките и тентите. От тях зависи колко надеждно ще бъдат фиксирани скобите, облекчавайки натоварването върху рамката и тъканта при силни пориви на вятъра. Когато избираме палатка обаче, колчетата често са последното нещо, за което се замисляме.

Обикновено палатките и заслоните се продават заедно с нужните за укрепването им детайли. Тези колове обаче рядко отговарят на високите ни изисквания за здравина и надеждност. Освен това колчето е консуматив. В процес на използване тези детайли се губят, чупят и се огъват при забиването им в земята. Ето защо е разумно да оборудвате палатката си с допълнителен сет от 10 броя стоманени колчета.

Особености на дизайна

Колчетата за палатки се различават по дебелина и форма, като всеки вид има специфично предназначение. Един класически вариант са коловете KL Peg на Делфин, отличаващи се с ясно изразена пластмасова глава. Тя изпълнява ролята на дръжка и улеснява забиването на детайла в твърди почви. При нужда главата може да се удари с тежък предмет, за да се проникне максимално дълбоко.

Широката дръжка на колчето също така служи като ограничител и не позволява на въжето да се разхлаби или самият детайл да се извади от земята при силен вятър. И понеже от DELPHIN са добре запознати с многобройното оборудване, с което боравят рибарите, те са се погрижили за удобното съхранение на металните колчета. Ще ги получите в удобна чанта с падащ капак, който се закопчава с велкро лента. За всяко колче е осигурено самостоятелно джобче.

Вижте още:

Видео

Препоръчани продукти