• ЗА ВЪПРOСИ

  +359 878 977 988

 • Дoставка

  До 2 дни със Спиди или Еконт

Стол Delphin ERGONIA Carpath

Наличност:
Очаква доставка
Модел:
101000567
Производител:
DELPHIN
Цена
270.00лв.
с ДДС 270.00лв.
на 12 вноски по 26.58 лв.

Описание

Delphin ERGONIA е стол, издигащ нивото на комфорта на своите потребители. Дори и неговото име предполага, че този стол е ергономичен и ще ви предостави максимален комфорт. Креслото ERGONIA е проектирано до най-малкия детайл. За разлика от повечето налични на пазара столове, Ergonia предлага подглавник с възможност за регулиране на височина, който може да бъде настроен така, че да съответства на височината на всеки човек.

Подглавникът е с приятно пухкаво покритие. Друга ергономична характеристика на този стол е неговата демонтируема лумбална опора, която е подплатена като възглавница. Лумбалната опора може лесно да се регулира до желаната височина чрез Velcro фиксатори от двете страни на облегалката. По този начин можете да регулирате лумбалната опора на подходяща позиция, което осигурява комфорт за гръбначния ви стълб, докато седите на стола.

В резултат на това, гърбът ви ще бъде отпочинал дори и след няколко часа, през които чакате рибата да клъвне. Облегалката може да се настрои бързо, като плъзнете подлакътниците в една от наличните позиции. Тази семпла, но надеждна система ви позволява да променяте позицията на облегалката, без да е необходимо да ставате от стола!

Използваният плат е високо устойчив на повреди или замърсяване. Замърсяването може да бъде лесно почистено с четка и топла вода. Седалката и облегалката са подплатени с приятна, комфортна тъкан, с цветовете на нашия камуфлаж CARPATH.

Това е уникален и патентован дизайнерски модел, използвайки силуети на шарани за създаването на самия камуфлаж. Това е уникален дизайн, предоставен от Delphin, който мести границите на дизайна на вашето риболовно оборудване на изцяло ново ниво.

Технически параметри:

 • Товароносимост: 180 кг
 • Размер на седалката: 50x50см
 • Височина на облегалката с прибран подглавник: 75см
 • Височина на облегалката с издърпан нагоре подглавник: 60см
 • Височина на седалката: 37-48см
 • Тегло: 7кг
 • Размери при транспорт: 80x70x30см

Столът – незаменима част от риболовното оборудване

Тръгвайки на няколко дневна риболовна експедиция, обезателно трябва да се подсигурите с удобен шаранджийски стол. Ако все още не сте се снабдили с такъв, препоръчваме ERGONIA Carpath на марката Delphin. Още от пръв поглед ще оцените специалния му дизайн, с който е постигната максимална ергономичност на седалката и облегалката.

Столът е особено необходим елемент при шаранджийския риболов. Преследвайки този сладководен хищник, риболовците обикновено използват стойка, на която удобно да разположат въдиците си. Когато сте хвърлили захранката и сте заложили въдиците си, не ви остава друго, освен да седите и чакате. Ергономичното кресло от серия Карпат ще ви създаде удобство, каквото малко рибарски столове могат да предложат.

Кои са най-важните предимства на модела?

Delphin ERGONIA притежава наистина впечатляващи характеристики, макар чисто визуално този стол да не се отличава драстично от останалите модели от шаранджийската серия на словашкия бранд. Тук също виждаме патентованата камуфлажна дамаска с принтирани шарани. Налице са и широките подложки на краката, даващи възможност за стабилно фиксиране на стола върху неравни и каменисти терени.

Това, с което столът Ергония се отличава, е преди всичко ергономичният му дизайн. Дълбочината на седалката 50 х 50см гарантира максимален комфорт на хора с всякакъв ръст и телосложение, а възможността за регулиране наклона на облегалката е просто безценна. Облегалката може да се накланя назад и да се изправя посредством специален механизъм, фиксиран под подкакътниците.

Подлгавникът също подлежи на персонализиране спрямо ръста на ползвателя. Това е безценна опция, която не е налична при всички шаранджийски столове. Друг детайл, който столовете от по-нисък клас не притежават е подвижната възглавница, изпълняваща функцията на опора за кръста. Лумбалната област е най-деликатният сегмент на гръбначния стълб.

В тази област могат да възникнат болки и схващания както при стоене, така и в седнало положение. Ето защо опората за гръбнака е изключително полезно допълнение в дизайна на Delphin ERGONIA Carpath. Моделът притежава изключително здрава и стабилна конструкция. Благодарение на нея столът е с максимално натоварване до 180кг. На практика няма ограничения за теглото на ползвателя.

Вижте още:

Видео

Препоръчани продукти