• ЗА ВЪПРOСИ

  +359 878 977 988

 • Дoставка

  До 2 дни със Спиди или Еконт

Стол Delphin CX Carpath

Наличност:
В наличност
Модел:
410100062
Производител:
DELPHIN
Цена
245.00лв.
с ДДС 245.00лв.
на 12 вноски по 24.12 лв.

Описание

Топ столове с изключително висока облегалка! Размерът му ще бъде оценен от всеки рибар, прекарвайки много време край природата. Самата конструкция е много здрава, трайна и много лесна за транспортиране. Основата  на краката са много здрави и гъвкави, което им позволява да се адаптират към всякакви неравни терени.

Меката част е с характерен  дизайн. Материала с който е изработен е 600D плат. Средната част на седалката е оборудвана с мек плат. Този плат също доминира и в облегалката на главата. В допълнение към всичко това има и подлакътници, които предлагат допълнителен комфорт и удобство.

Тяхната система е много лесна и ефективна при регулирането на наклона на облегалката който позволява да седите, без да се изправяте, само чрез плъзгане и преместване.

Към стола има прикрепена чанта UNIQ Bag, която е безплатна. Можете удобно да съхраните вашите документи или мобилния си телефон. Благодарение на универсалните велкро колани тя може да бъде поставена и на рамката на леглото.

Технически параметри:

 • Допустимо тегло: 180 кг
 • Размер на седалката: 57x54 cm
 • Височина на облегалката: 78 см
 • Височина на седалката: 38-50 см
 • Тегло: 6.25 кг
 • Транспортен размер: 85x65x20см
 • Delphin CX Carpath е уникален и патентован  дизайнерски модел.

Delphin CX Carpath е шаранджийски стол с уникален патентован дизайн, дело на словашката марка. Това е едно от креслата от премиум клас, представени в продуктовия ни каталог, способно да ви дари максимален комфорт при използване и да ви служи невероятно дълго. Ергономичната конструкция с множество адаптиращи се към тялото ви опции е без аналог при креслата от по-нисък клас.

Регулируеми детайли

Столът, използван за риболов и туризъм трябва да притежава набор от специфични качества, за да бъде приемлив за съответните цели. Удобството за седящия е сред основните фактори и тук това изискване е изпълнено на 100%. И понеже самият термин ‘’удобство’’ е много субективен, производителят е предоставил възможности за персонализиране на дизайна, така че всеки да избере най-удобната за себе си позиция.

Сред детайлите, подлежащи на допълнителна настройка, е основата на краката. Широката гъвкава пластина се адаптира към всеки терен и така столът Delphin Carpath CX става супер устойчив и стабилен както при наклон, така и върху каменисти участъци. Сам по себе си този аспект на дизайна е достатъчно важен, за да изберете това рибарско кресло.

Височината на седалката е друга възможност за персонализиране на конструкцията. Производителят е предвидил възможността столът да се използва от хора с различно тегло, ръст и предпочитания, затова е включил опция за промяна на височината на седалката в диапазона 38 - 50см. Настройката на подлакътниците допълва тази особеност на дизайна.

Специална материя в цвят каки

Серията Карпат на Делфин следва една обща дизайнерска линия, към която принадлежи дори цветът и десенът на изделията. При този продукт отново виждаме кафяво-зелената тоналност на плата, която е неизменна при камуфлажния принт като цяло. Столът ще се слива с околната среда, когато сте до реката и сред природата изобщо.

Материята представлява 600D плат, който е изключително здрав и същевременно устойчив на замърсяване.  Почистването на Delphin Carpath е лесно изпълнимо, тъй като платът има свойството да отблъсква водата и по този начин образуването на петна е почти невъзможно.

Вижте още:

Препоръчани продукти